Te is az utolsó napokra tartogattad az ajándékvásárlást? Mutatunk pár ötletet, ami kihúzhat a csávából!

Hirdetés
Kerékpáros díszóra – bikegift.hu

Elsőként itt van mindjárt egy ötletes magyar vállalkozás, a Bikegift.hu, akiktől konyhai kiegészítőkön, bögréken, órákon keresztül akár bringamezes ablakdíszeket, kerékpáros mintázatú csomagolópapírt is lehet rendelni. Ráadásul ami raktáron van, azt vállalják, hogy másnap átveheted.

Bringás pénztárca gumibelsőből – Felvarrom.hu

Ismét egy magyar társaság, a Felvarrom termékeit ajánljuk. Ők öveket, pénztárcákat, kulcstartókat, táskákat csinálnak bringás alkatrészekből, zömmel használt belsőkből. No, ne valamiféle tákolmányokra gondoljatok, minden egyes darab igényes kézimunka eredménye. A webshopjuk az idő szűke miatt kérdéses, viszont kiszúrtuk, hogy a Lollipop Factorynál lehet még egy-egy felvarromos cuccot találni. Próba, szerencse.

 

Szivárványcsíkos bögre – shop.uci.org

Egy fokkal nehezítettebb pálya a UCI webshopja. Aki odavan a szivárványcsíkos mintáért, az örülni fog egy ilyen apróságnak. Van zsák, pohár, bögre és még sok minden más. Annyi a bibi, hogy kétnapos a szállítási idő, de ha valakivel csak az ünnepek után találkozol, remek választás lehet.

Jolly Joker ötletek

Ha abszolút nincs semmi ötleted mit kellene adni, de lyukra sem akarsz futni, költs a biztonságára! Nézz egy szuper, USB-s lámpát, keress fényvisszaverő matricát a városi bringájára, szerezz bringalánchoz való olajat. Ezek mind olyan dolgok, amikből sosem elég és a hibalehetőség is kicsi a választásban.

Sokan nem szeretik ezt a megoldást, de ha tényleg nem akarsz bakot lőni, keress olyan üzletet, áruházat, ahol tudsz vásárolni ajándékutalványt. Kockázatmentes, hasznos.

+1 egyedibb megoldás

Úgy érzitek, ez a karácsonyi ajándékvadászat nem a ti műfajotok? Beszéljetek össze otthon, vagy baráti körötökben, hogy ezúttal jótékony célra fordítjátok azt a pénzösszeget, amit egyébként karácsonyi ajándékra szántatok volna. Nem kevés alapítvány, szervezet közül válogathatunk, amik között bőven találni bringásat is. Sőt, akár a bringás csapatodat is támogathatod. Mikor, ha nem pont karácsonykor?

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet