Megvan az az érzés, amikor hosszú idő után találsz egy új edzőkört és legszívesebben minél több barátoddal megosztanád? “Oké-oké, erre is vannak jó utak…Hegyek is…Puszták is…” – hangzik gyakran a kimért, lehűtő reakció, de amikor tényleg nem egyszer magasztal fel valaki egy új csapást, valószínűleg jobb, ha hallgatsz rá.

Hirdetés

Mezavató ride

Fotó: Valkó András / Strava

Az új mez felavatása mindig különleges érzés. Új távlatok nyílnak meg, valahogy belül is kicserélődik az ember. A novemberi hűvös, csapadékos időben jól jön az ilyen motiváció, ráadásul ilyenkor rögtön lehet tesztelni azt is, hogy bírják am ezek a mosást 🙂 A pápai HeloVelo Bike & Café is felavatta új mezét – hogy tetszik?

Hosszabb lett, mint terveztem

Fotó: Kiss Tamás / Strava

Akár esik, akár fúj, van, hogy az embert elkapja a hév, és táv csak nyúlik mint a rétestészta. Tamás 146 kilométert ment a Balaton keleti csücske körül, de a fotók alapján úgy látjuk, abszolút megérte az a nap.

End of Promotion

Fotó: Pénzes Erzsébet / Strava

Erzsit megint szólította a munka, így borzalmas feladat elé állította a sors: azon a környéken kellett bringáznia, amit a szerkesztőségben máig gyakran emlegetünk. Az Őrség az ország legfiatalabb nemzeti parkja, de talán egyben a legkülönlegesebb és legbringázhatóbb is. De ha nekünk nem hiszed el, íme Erzsi élménybeszámolója:

“Mindegyik járművel remek hely ez, gravelezni meg kifejezetten élvezetes, ha az ember megtalálja ezeket az erdészeti utakat, de vannak mezőn száguldós részek is. Mindezt forgalom nélkül, csendes falvakon át, a kutya nem jár erre, csak a tehén, meg sok macska. End of promotion.”

A fenyvesekkel tagolt magyar vidék, ahogy csak bringával láthatod

Hajnali hátsóváltó törés

Fotó: Tóth Tibor / Strava

Nem sok kellemetlenebb szívás tud történni egy bringással, mint a hátsóváltó törés. Tovább tetézi a bajokat, ha mindez hajnalban és hidegben történik. Tibor volt olyan kedves, hogy dokumentálta a történteket, így legalább utólag is szolidarítani tudunk vele. Reméljük azért már sikerült hazaevickélned 🙂

Nem jó, de nem is tragikus

Fotó: Lászlók Zsolt / Strava

Norbert és Szabolcs Everestingje óta nem csodálkozunk, hogyha valaki panaszkodik a kevés összegyűjtött szint miatt. Zsolt 270 méterrel szerénykedik (ami amúgy csak 268 :D), de kit érdekel, ha a környezet abszolút fatbike-ozásra alkalmas?

Címlapfotó: Benkő Zsolt / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet