A tél kitartóan tombol, a bringások viszont még elszántabban küzdenek ellene. Nézzétek csak…

Hirdetés

Az elmúlt héten tovább bővültünk, már több mint 150-en hajtjuk a kilométereket hétről-hétre. Örülünk, hogy vagytok, továbbra is arra buzdítunk benneteket, hogyha van valami érdekes sztoritok a számunkra, a címben használjátok a #flowcycle hashtaget, így könnyebben kiszúrjuk a következő heti anyagaitokat 😉

Győzelemmel indult a szezon

Peák Barnabás (KONTENT DKSI-WCC) győzelemmel indította a szezont, egy spanyolországi 72 kilométeres helyi versenyen (Interclub Vinalopó-Monovar) győzedelmeskedett. Szerencsére felkerült Stravára a log, így azt is láthatjuk, hogy a győztes sprinthez 20 másodpercen keresztül, 1000 watt fölötti teljesítményre volt szükség, eközben a maximum 1500 fölött volt. Nem semmi!

Tombol a tél

Minden reggel aggódva kell nézni, hogy vajon kifehéredett-e az út. De egy-egy joker napunk azért így is akadt – nem mintha ez titeket bármiben is zavart volna. András még egy kellemes négy fokos időt fogott ki egy Nagytarcsa, isaszegi bringázásra…

Bár már itt is lehullt a hó – Fotó: Emszt András / Strava

…Niki viszont már mínusz egyben tekert a Nagy-Kő tető lábához. Kadosa emellett nem szórakozott…

Fotó: Kocsis Kadosa / Strava

…Egészen a Normafáig merészkedett. Óvatosan ezekkel a vállalkozásokkal, mert fent igen durva idő fogadhat bennünket. feljutni még csak-csak lehet, de lefelé már nem csak veszélyes, hanem rettenetesen fázós is.

Még mindig edzőtábor

Krisztina, László és barátaik még mindig a Cote d’Azur környékén tanyáznak, nem is győzünk válogatni az érdekesebbnél érdekesebb ride-ok közül. Nem is csoda, hisz Pupu is megírta, hogy arrafelé akár több hetet is el lehet bringázgatni, olyan csodás a terep.

Edzőtáborozz pálmafák és havasok között kevés pénzből

3K

Fotó: Hattyár Dániel / Strava

Gyakran eszünkbe jut, milyen jó is annak, aki az osztrák határ mellett tanyázik, hiszen rögtön egészen magas hegyekre keveredhet jó minőségű aszfalton. Így tett Dániel is, aki 122 kilométert tekert 0 fokban és mellette háromezer méter szintet is megmászott. Ehhez az Írott-kő szomszédságában ötször mászott meg egy 880 méter feletti hegyet, majd, biztos, ami biztos, még háromszor ismételt a hegy lábánál is. Egs!

Egy kis kigurulás

De ennek a sok-sok erőfeszítésnek mind semmi értelme, ha közben elfelejtjük igazán élvezni a bringázást. András például csak egy rövidet gurult a Dunakanyarban, mégis csodás tájakat látott. Végül is, valószínűleg te is emiatt szeretted meg a kerékpározást, nemde?

Az időjárást nézve most akár egy hét kényszerpihenő is következhet, használjátok ki, a pihenés sem árt.

Címlapfotó: Hattyár Dániel / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz Strava csoportunkba!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet