Nem véletlen a lírai felvezetés, az eheti Strava híradó nyomokban összebújó kerékpárokat tartalmazhat. Közeledve a Valentin naphoz, mindez talán nem is véletlen.

Hirdetés

Óriás csiga

Fotó: Álmos MaGaRu / Strava

Bár Álmos szokásos futármelóját HATEfő címmel jegyezte be, ne felejtsük el, hogy ő egyike azon szerencséseknek, akik fizetést kapnak bringázásukért. Az pedig külön öröm, ha mellé olyan csiga jár, mint a fenti.

Hét ok, amiért érdemes bringás futárnak állni

Összebújás

Fotó: Paár Vilmos – Strava

Alsó-Ausztria a Strava híradók egyik gyakori desztinációja, hiszen az országhoz nagyon közel lehet találni kiváló minőségű hegyi utakat. Vilmosék – ha már arra jártak – megörökítettek egy bringás összeborulást is. Romantikus!

Magashegyi alapozás

Fotó: Vass József / Strava

A korábbi híradókból már kiderült, hogy sokan a telet sem bírják ki hosszúk nélkül, de emlékeink szerint a magashegyi alapozás egyelőre kimaradt. Jobban megnézve József effortját, a képek csalókák, hiszen csupán 300 méterre merészkedtek. Ja igen, és a sátoraljaújhelyi Magas-hegy volt a célpont. Jó poén volt!

Ha elveszted a kulcsod…

Fotó: Varga Zoltán / Strava

…az gyaníthatóan nem egy kellemes élmény. Különösen akkor ha télen kell várni arra, hogy valaki hazaérjen és végre beengedjen otthonunkba. Zoltán pont így járt, de vérbeli bringásként feltalálta magát, és egy rögtönzött városnézésbe konvertálta az elütni való időt.

Első hegymászás

Fotó: Wachtler István / Strava

Ugyan olvasóink java része valószínűleg betéve ismeri a János-hegyet, Istvánnak viszont teljesen új élmény volt. Szerintünk kár szerénykedni a dologgal, mindenkinek nagy élmény az első komolyabb emelkedő leküzdése. Te emlékszel melyik volt az első? Írd meg élményedet kommentben!

Címlapfotó: Töltési Dávid / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
VIASzabó Lőrinc: Vers
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet