Mászókázás, tiltótábla és Superman

Fotó: Gábor Feke

Érdekes élményeket gyűjtöttek a múlt héten a  Flowcycle Strava csoportjának tagjai. Volt közte mászókázás, hideg hosszú, hídra hajtás tiltótábla ellenére és még egy Superman is! ?

Hirdetés

Őszi szezonnyitó a Bükkben

Gábor Miskolcról indulva Szilvásvárad és Bélapátfalva felé vette az irányt. Szép napsütésben rótta a kilométereket, gyűjtögette a PR-okat és csodálta a Bükk koraőszi szépségét. Az edzés végére összejött neki 113 kilométer és több, mint 1700 méter szintkülönbség is. Klassz bringáscélpont, gyönyörű idő – nem is kell több egy jó edzéshez.

Fotó: Gábor Feke

Hűvös debreceni majdnem 300, esküvővel

Szabinak nem jutott túl jó idő, 11 fokban tekert és elmondása szerint már előre utálja a közelgő hidegebb évszakot. Azonban rákapott a hosszú tekerések drogjára, és ezúttal kevés hiányzott a 300 kilométerhez, mire a végére ért a kitűzött céljának. Debrecenből indult Sárospatak irányába, majd Tiszalök és Hajdúböszörmény felé tért vissza Debrecenbe. Nagyon jó időt futott, hiszen nagyjából 13,5 óra megtette ezt a távot fotózással, nézelődéssel együtt. Még egy esküvőt is sikerült elcsípnie fotózás közben. ?

Budapesti mászókázás

Szingyűjtéshez Budapest is megfelelő lehet, ha jól választjuk meg az útvonalat. ? Szilárd is így tett, a fővárosi mászókázásának 1444 méter szint lett a jutalma. Talán a szintezéshez nem is jött rosszul a 10 fok körüli hőmérséklet. Azért fentről Budapest is a szebb arcát mutatja, így Szilárd is lőtt pár igen hangulatos képet a városról.   

Csalogató tiltó tábla

Soma egy 61 kilométeres Mezőtúr-Szarvas-Gyomaendrőd-Mezőtúr kört ment. Azonban a PR vadászat nem volt elég izgalmas a számára, így a tiltó táblára kiírt tiltás ellenére is tesztelte a hidat. Ne csináljátok utána! ? Természetesen az esti tekerés közben csinált néhány szuper fotót is nekünk.

Superman a Velencei-hegységben

Dávid is az izgalmakat kereste, ő a híres superman pózt tesztelgette – de még azért gyakorolnia kell a mozdulatsort. ? Szerencsére olcsón megúszta a próbálkozást és útját folytatva az őzgidák látványa feledtette vele a balul elsült incidenst. A 79 kilométeres túrán 1613 méter szint tette még élvezetesebbé számára ezt a tekerést.

Címlapfotó: Gábor Feke / Strava


Vigyázzatok magatokra élménygyűjtés közben! ? Továbbra is várjuk az fotókat és a leírások a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet