Mától aki bringára ül, az hivatalosan is kemény. Mint a kád széle!

Persze, mi is osztjuk azt a mondást, hogy nincsen hideg, csak rosszul felöltözött kerékpáros, de azért vegyétek komolyan a ránk köszönő telet. Jó ruházatban nem csak a fázást ússzátok meg, de az ízületeitek is biztonságban maradnak.

Hirdetés

Fixis tájger kör

Fotó: Bakó Zoltán / Strava

Lalikám, mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?” – Csoki legendás mondata az Üvegtigris 2-ből biztosan sokakban felsejlik, amikor Tinnye és Piliscsaba között járnak. Zoltán fotója alapján elég jó bőrben van a tigris, de egyelőre úgy tudni nem lesz a trilógiának folytatása.

Így kell alapozni!

Fotó: Schnellenperger Zoltán / Strava

A BDFGV (Bringások Dunakeszi-Fót-Göd-Vác térségében) a maga műfajában elég egyedi társulás. Facebook csoportjukban rendszeresen szerveznek közös bringázásokat a régióban általában dunakeszi starttal. A társaság annyira összerázódott, hogy – amint az a képen is látszik – nem csak saját mezt csináltattak maguknak, de a téli alapozást is igen komolyan veszik 🙂

Bringázás Cavendish-sel és Edvald Boasson Hagennel

Fotó: Takács Zoltán / Strava

Mikre nem képes a Zwift? Rendszeresen bele lehet botlani olyan bringázásokba, amelyeken profikkal lehet együtt tekerni. Tavaly például egészen odáig mentek, hogy a Dimension Data utánpótláscsapatába akár be is lehetett kerülni (a győztes itt tekert nálunk a Tour de Hongrie-n is!). Zsolt kapva kapott az alkalmon és – ha csak virtuálisan is –  együtt tekert Cavendish-sel és Boasson Hagennel.

Akklimatizálódás

Balázs 100 kilométeres montizását csak úgy idetesszük, motivációképp. Öt óra a hegyekben alapból is elég embert próbáló, de kétezer méter szinttel tényleg nem lehetett egyszerű. Szívesen láttunk volna képeket is a menetről, de ilyen menetnél nem csoda, ha már nem fér bele az ilyen úri huncutság.

Torta túra

Fotó: Hidvégi Ariel / Strava

Arieléknek már belefért egy kis fotó túra is, pedig sokkal kevesebbet nem mentek. Volt itt minden: magasból fotózás, jó társaság, szép kilátások az élményekből kifogyhatatlan Budai-hegységből és persze a torta. Hát mi másról szól a kerékpározás, ha nem erről?

Címlapfotó: Biki Norbert / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet