Még várhat kicsit a Zwift

Fotó: Attila Demeter /Strava

Ugyan vannak, akik már áttértek a görgős edzésekre, de a bevállalósabbaknak azért izgalmas kinti kalandok jutnak még a Flowcycle Strava csoportjában

Hirdetés

Őszi erdőlátogatás lángossal

Bendegúzt nem tántorítja el a hűvösebbre fordult időjárás, élvezi a kerékpározást. Albertfalváról indulva szemügyre vette kicsit a budai traileket, hogy begyűjtsön közel 1000 méter szintet. Természetesen az erdőlátogatás mellett a Normafás lángosozás sem maradhatott ki – kötelező bringás programként.

A csúcson a nap is kisüt

Attila a Naszály csúcsát célozta meg, hogy kicsit kitörjön a szürke ködös időjárásból. Az ötlet bevált, sikerült a köd fölé kerülni és élvezni kicsit a kilátást. A ködkerülő ride 37 kilométeres volt és 530 méter szint is járt hozzá – na meg persze a jól megérdemelt kilátás! ?

Fotó: Attila Demeter / Strava

A túszul ejtett telefonfülke

Péter egy lassú tempós edzésre indult Diósdról Biatorbágy és Herceghalom irányába. A táv így 76 kilométer lett és 576 méter szintkülönbség volt benne némi kerülővel. Ami viszont nem mindennapos élmény, az egy túszul ejtett telefonfülke, melyet útközben pillantott meg. Valaki ugyanis úgy gondolta, hogy a kertjében lesz a legjobb helye a jobb napokat látott fülkének..  

Fotó: Csizmadia Péter / Strava

A végén állva tekerős ride

Béla a Gyömrő-Dunakeszi vonalon taposta a pedálokat jóleősen több, mint 100 kilométeren keresztül. Szép százas, jöttek is a PR-ok és a váratlan fordulat, ugyanis neki a nyerge adta meg magát. Így szegény az utolsó kilométereket kénytelen volt állva letekerni.

Fotó: Béla Juhász / Strava

Kilátógyűjtő túra

Attila és Gábor a kilátókat, kilátópontokat gyűjtötte egy csokorba pilisi túrájukon. No persze egy ilyen úton a szintek is gyűlnek, nem csak a kilátók – ebből közel 1500 méter jött össze a srácoknak. Nekik szerencséjük volt az időjárással is, szép napos időben gyönyörködhettek a magasból az őszi pilisi tájban.

Fotó: Attila Czigány /Strava

Címlapfotó: Attila Demeter / Strava

Várjuk továbbra is élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet