A hét elején ugyan még az eső próbált elriasztani minket a tekeréstől, aztán megérkezett a hó és a hideg is. Azonban Flowcycle csoportunk tagjai ilyen körülmények között is mennek, hiszen a bringázás nincs évszakhoz kötve.

Péter egy kis esővel és kellemetlen meglepetéssel kezdte a hetet. Ugyanis, miután esőben hősiesen letekerte a 30 kilométeres körét, fázósan hazaérve rádöbbent, hogy nincs melegvíz. Ez az a szituáció, amit senkinek sem kívánunk!

Fotó: Pécsi Péter / Strava

Roland a Lajosmizse és Nagykőrös közötti erdős területet szemelte ki bringázáshoz. Márpedig az erdőben vadak is vannak, és időnként vadászok is. A közel 60 kilométeres erdőbringázásról meg is osztott velünk néhány vadászos képet is.

Fotó: Roland Toth / Strava

Dávid a havas Bakonyt célozta meg izgalmas edzéshelyszínt keresve. A fotók láttán megérte! 😊 Amíg nem fagyott, a sár megkeserítette a montisok életét, de a hó új értelmet adott neki. Közel 50 kilométer, 1000 feletti szint és csodaszép táj volt Dávid jutalma.

Gergő a fagyott Pilisbe ment szinteket gyűjteni. 81 kilométeres túráján 1264 métert mászott meg, ami azért szép teljesítmény. Egy kis downhill is belefért, ha már ennyit mászott – a leggyorsabb szakaszon 60 km/órával gurult le.

Fotó: Rácz Gergő / Strava

Dávid rendhagyó módon ezen a héten másodszor is bekerült híradónkba. Második alkalommal a Velencei-hegységnek vágott neki. Barátaival 67 kilométeren több, mint 1300 méter szintet mentek, kihasználva, hogy nincs sár. Azonban kellemetlen meglepetést neki is tartogatott az edzés: neki a dropper fagyott be a hideg időben. Szerencsére egy hajszárítós trükk megoldotta a problémáját utólag. A fotókat elnézve azonban megérte a havas kaland.

Fotó: Dávid Töltési / Strava

A hó és a hideg ne vegye el a kedveteket a bringázástól, továbbra is osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában.

Címlapfotó: Dávid Töltési / Strava

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet