A Merida Reacto kerékpárja eddig is díjnyertes aerobike volt. Azonban a fejlesztésből sosem elég, így megszületett a szuperbike tökéletesített új modellje a Reacto CF5 IV.

Hirdetés

A Merida nyár végén mutatta be az új Reacto CF5 IV modelljét, melyről nagyon sok jót hallottunk már a nemzetközi szaksajtóból is. A Reacto tervezésénél a fő szempont az aerodinamika és a kényelem fejlesztése volt úgy, hogy egy még gyorsabb kerékpár születhessen.

Az eredmény lenyűgöző lett, hiszen a Reacto stílusosan ötvözi a kényelmet, a könnyű súlyt és a fejlett aerodinamikát.

A korábbi Reactóhoz képest az új modell sokkal letisztultabb designt kapott. Teljesen új formát kapott a villa is, így még nagyobb hangsúlyt kapott az aerodinamika. A másik fő újdonság, hogy szintén rejtésre került a nyeregcsőbillincs is, a tárcsánál pedig egy speciális tárcsahűtő megoldást használtak, mely sokkal kevésbé engedi túlhevülni az alkatrészt. A Reacto összerakását a Merida most egy szemkápráztatóan gyönyörű videóban mutatja be, ahol konkréta a Bahrain – McLaren szebb napokat látott sprinterének, Mark Cavendishnek a bringáját rakják össze.

A profi versenyzőknek tervezett kerékpár lelkes amatőr országúti bringások számára is elérhető – kiemelkedő tulajdonságaival arányos áron. Kimagasló aerodinamikai teljesítmény, könnyű súly, letisztult desing jellemzi – kiváló választás versenyzéshez. A gyorsulási képességek voltak ugyan fókuszban a kerékpár tervezésekor, de mivel a kényelem is a fő szempontok között szerepelt, így megállja a helyét egy átlagos országúti edzőkörön is.

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet