Az elmúlt hét igen csak aktívra sikeredett, szinte a versenyek közül kellett kiválogatnunk csoportunkból az edzéseket és a túrákat.

Hirdetés

Vivicittá

Síri csend a rakparton szombat reggel

Azt eddig is tudtuk, hogy a Vivicittá egy baromi népszerű futóverseny, de hogy ennyien induljanak rajta csoportunkból, azt nem gondoltuk volna. Négyen futottátok le a félmaratoni távot, de ne felejtsük el, hogy a lezárásokból bringás közlekedőként, egyszerű városlakóként is profitálhattunk. A futamok előtt és után óriási élmény volt végigtekerni a lezárt rakpartokon.

Versenyláz

Fotó: Lippai Marcell / Strava

Brigetio MTB maraton, Stop cukrászda időfutam, Kőfejtő cross, BRM, Vitézlő túra, K3 kupa…Ritka, hogy egy hétvégére ilyen nagy választék legyen bringás versenyekből és a jelek szerint jó sokan ki is használtátok mindezt. Balázs a Brigetiót, Marcell a K3-at nyerte meg, szóval eredmények nélkül se maradtunk. Hűha!

Kékes

Fotó: Bánfalvi György / Strava

A fagyos hónapokban meglepően sok kékesi csúcstámadó effortot láttunk, így furcsa volt, hogy sokáig szinte egyáltalán nem láttunk ilyen jellegű bringázást. Bánfalvi Gyuri szerencsére megtörte a csendet, és sikeresen gründölt egy kis csapatot egy 210 kilométeres menetre. Milyen érdekes, nála ezt a távot szintbe boltbamenősnek érezzük, pedig itt is hat és félórás sportfoglalkozásról van szó, ráadásul 31,7-es átlaggal :O

Munka után egy Árpád-Kilátó?

Fotó: Bányai Anikó / Strava

A Hármashatár-hegy nem csak azért jó, mert itt van szinte Budapest szívében, hanem mert amellett, hogy számos kihívást tartogat egy bringásnak, azért nem olyan durva, hogy ne lehetne munka után gondolni egyet és felnézni. Anikó így tett, cserébe pedig egy szuper kilátó, és hamisítatlan tavaszi illat lett a jutalma. Hiába, talán a tavasz a legszebb bringás évszak!

Ez lesz a kerékpáros híd a Tisza-tavon?

Fotó: Fekete Gábor / Strava

Gáborék körbetekerték a Tisza-tavat, s ha már arra jártak végigtekertek egy furcsa képződményen, ami ha minden igaz, a tavaly nyáron beígért kerékpáros híd lesz. Egy biztos: elég menőn néz ki!

Címlapfotó: ⚡ Doki ⚡ / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

 

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet