Az elmúlt héten változatos körülmények várták azokat, akik kimerészkedtek a télen jellemző szoba-zwift kombó szorításából. Flowcycle csoportunk tagjai pedig igazán kihasználták azt a néhány napos decemberi tavaszt, amit a Mikulás hozott nekünk a zsákjában.


Zoltán a hét elején szemügyre vette a Pap-rét Visegrád bringáscélpontot, hogy megnézze, mi maradt a havazás nyomaiból. 75 km, jó néhány PR és azért majdnem 600 méter szint is társult a havas táj mellé. A figyelmesek az egyik fotón egy leleményes kerékpár kitámasztási megoldást is felfedezhetnek ? Csoporttagjaink sok mindenre képesek, egy-egy jó fotóért!

Hirdetés

Ferencnek pedig a Bélkő okozott némi nehézséget, nem adta könnyen magát a hegy. Igazi téli útviszonyok, havas táj és még némi fa akadály is próbálta kedvét szegni, de kitartott. Ferenc jutalma 51 km és 812 méter szintkülönbség lett. A havas fotók pedig igazi kedvcsinálók a közelgő havas télhez.

Zsolt szerint, ha kilátástalannak érzed az életed, akkor irány a Karancs, ahol még a remény fáját is megtalálhatjuk. Ő egy fattel vette célba a havas hegyvidéket. A magaslati kilátás talán minket is kárpótol, hogy kimaradtunk ebből a rideból. ? A Karancs vidéket ti is tegyétek fel a bringás bakancslistátokra, még ha nem is fatbike-kal és télen, de egyszer mindenképpen látni kell!

Andrásnak már a tavaszi időjárás jutott, aki verőfényes napsütésben nyomta le a Tarjáni 100-ast. 104 kilométer és 660 méter szintkülönbség ideális bringás körülmények között. Igazán irigylésre méltó edzés.

Fotó: András RauszHU / Strava

Mátyás a Gödöllői dombságot választotta edzés célpontnak, ahol össze is jött neki kicsit több, mint 100 kilométer és 736 méter szint. Mogyoród környékén igazán elemében volt, és csak úgy repkedtek a PR-ok a napsütésben! ?

Fotó: Mátyás Edőcs / Strava

Tamást nagyon bántotta, hogy szeptemberben ki kellett hagynia a Balaton-felvidéki BRM túrát, így bepótolta azt! ? A 200 km-es táv és 2000 méteres szintkülönbség igazán szép teljesítmény, szóval neki igazán kapóra jött ez a néhány napos tavasz.

Címlapfotó: András RauszHU / Strava


Kíváncsian várjuk, hogy erre a hétre milyen kis vicceket szán nekünk az időjárás! ? Várjuk az edzésbejegyzéseiteket továbbra is a Flowcycle Strava csoportjában! Mutassátok meg merre jártok, hogy tekertek, mi pedig szemlézünk nektek a jövő héten is!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet