Milyen egy hamisíthatatlan nyári bringás élmény?

Már csak néhány hetünk maradt a nyári bringás élménylistánkat bővíteni, így a Flowcycle Strava csoportjának tagjai sem tétlenkedtek. A hegyek és a vízpartok domináltak a múlt héten.

Hirdetés

Ódor-vár

Ferenc Egerből indult az Ódor-vár felé, majd Bogács irányába kanyarodott vissza a városba. Helyes kis kör lett belőle csodás bükki látképpel és hangulatos erdei utakkal. A táv így 63 kilométer lett, de a hegyeknek köszönhetően 1405 méter szintkülönbség is összejött ezen az útvonalon.

Börzsöny

Miklós és Júlia Zebegényben pattantak nyeregbe, hogy megízleljék a Börzsöny szépségét. Kemence, Diósjenő, Nógrád és természetesen a Királyrét sem maradhatott ki a közel 100 kilométeres túrából. Emelkedőkben ez az útvonal sem fukarkodott, így az ő jutalmuk 1122 méter szintemelkedés lett a tekerés végére.

Szigetközi túra

Attiláék a Szigetközt járták be Győrből indulva. A kulturális élményeknek is helyet adva egy kis városnézést is beiktattak a programba. A várost ehagyva a Morotva-tavi tanösvényt vették célba, ahol elidőztek kicsit és megcsodálták a gazdag vizi élővilágot.  

Budapestről a Bánki-tóhoz

Zoltán a Bánki-tavat szerette volna megnézni, de mivel Budapest kicsit távolabb van ettől a szuper kis helytől, így egy szuper 112 kilométeres edzőkör lett belőle. A fotózás mellett igen jó időt futott, hiszen 28,7 km/órás átlagsebességgel nyomta le a távot. Azért persze nem hagyott minket fotó nélkül, így a teljesítménye mellett a fotóit is megcsodálhatjuk! 😊

Fotó: Zoltán Schnellenperger / Strava

Teliholdas

Zoltán a nyári élmények közül a teliholdas éjszakai tekerést ütemezte be a múlt hétre. Ő Budapesten tett egy holdfényes kört a nyár tiszteletére. Hát igen, ez kétségtelenül egy igazi nyári bringásélmény! 😊

Fotó: Zoltán Szányi / Strava

Címlapfotó: Zoltán Schnellenperger / Strava


Nyomjátok tovább a pedálokat és osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet