A holtszezonban, vagy két verseny között ha nem a Kanári-Szigeteken tengődnek a profi kerékpárosok, akkor valószínűleg Dél-Franciaországban, Észak-Olaszországban találjuk őket. Micsoda szerencse, hogy a kerékpársport nem teremsport!

Hirdetés

Találkozás Sagannal

Fotó: Bánhidi Kornél / Strava

Hiszen így egy hét alatt több csoporttagunk összefuthatott Peter Sagannal. Ehhez Kornélnak semmi különlegeset nem kellett csinálnia, csak Monaco környékén kellett bringáznia – pont akkor, amikor a Bora Hansgrohe csapata is arra gurulászik.

Tetszik a Strava híradó? Segíts nekünk elérni, hogy minél többen legyünk! Terjeszd a csoport hírnevét, hívd meg barátaidat is, már lassan 500-an vagyunk! Segítségedért nagyon hálásak vagyunk!

Lex .

Fotó: Lex. / Strava

A Strava híradó rendszeres olvasóinak talán nincs is szükség bővebb magyarázatra, minthogy Lex . él és virul, és ismét ment egy laza négyszázast. Egyszer (tévesen) azt állítottuk, hogy Nagy-Britannia többnyire sík, amit jobban nem is cáfolhatnának az elképesztő fotók, amiket a 20 órás menet során készített.

Közeli átvételi lehetőség

Fotó: Móri István / Strava

Hogy mennyire sokoldalú és kézenfekvő közlekedési eszköz a bringa, ha egy kicsit edzettebbek vagyunk, azt jobban nem is bizonyíthatná István 70 kilométeres menete. Mint az a leírásból kiderül, kinézett egy jó ajánlatot a Facebookon, és mivel csak 35 kilométerre volt az átvételi lehetőség, nekivágott bringával.

Még jeges

Fotó: Kusz Mátyás / Strava

Ugyan az elmúlt napokban ránk támadt a kora tavasz, azért még a magasabb tájakon nem biztos, hogy mindenütt leolvadt a jégsapka. Ádám a Pilisben talált vastag jeges szakaszokat, Mátyás a Dobogókőről jelenti, hogy még kicsit odébb van a tavasz. Ezért is jó a Strava, látjuk, hogy a neccesebb útvonalakon mi a hóhelyzet.

Valentin nap

Fotó: Bodzan Károly / Strava

Sok csoporttagunkat megihlette a Valentin nap, tucatnyi szív alakú effortot találtunk a bejegyzések között. Persze, sokaknak a bringájuk is a szívük csücske és akkor már csak egy jó háttér kell, igaz Károly?

Címlapfotó: Németi Imre / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet