Az eheti Strava híradóban találtunk erre egy egyszerű, de elég jó iránymutatót.

Hirdetés

Önmentő rájd

Fotó: Lászlók Zsolt / Strava

Zsolt 54 kilométeres köre elég sok látnivalót hozott, s ha megszédült volna a sok szalma- és kulacsszörnytől, akkor se lett volna gond, hiszen segített volna a soproni önmentő 🙂 Ha nem érted, jobb ha megnézed az összes képet itt. Egyébként rövid kutakodásaink szerint az önmentő szóróanyag lényegében út szélére tett sót, vagy más csúszásmentesítő anyagot jelent, amit az autósok szórhatnak ki abban az esetben, ha a Magyar Közút nem tudott még eljutni egy adott területre.

Pannónia-Ring

Fotó: Pölöskey Arnold / Strava

Manapság a Hungaroringen rendezett kerékpárversenyek új reneszánszukat élik, pedig van azért még jó pár versenypálya az országban, ami alkalmas lenne hasonló rendezvényekre. Köztük ilyen az Ostffyasszonyfán található Pannónia-Ring is, ami nemrég új aszfaltot kapott. Arnoldnak köszi a szpottolásért, erre pedig mutatunk egy bringás túraútvonalat, ami érinti Ostffyasszonyfát.

Hány kastély fér bele egy bringás napjába?

Van aki így rak granfondót

A decemberi hidegben viszonylag kevés bringának van kedve 100 kilométer fölötti túrához, és tovább csökken a motiváció, ha mindez közel kilenc óráig tart. Tamás viszont kipipálhatja a decemberi granfondóját, köszönhetően annak, hogy futárként dolgozik. Respect!

Budai tavasz

Farkashegyi vitorlázórepülő-emlékmű / Fotó: Nochta Zsolt / Strava

A Budai-hegység Magyarország egyik legsokoldalúbb bringás helyszíne. Amellett hogy jól érzi magát benne, montis és országútis is, egyszerű kalandorként is temérdek érdekességet tartogat. Zsolt csomót bejárt most, köztük jó néhány kevésbé ismert helyszínt is, mindenképpen érdemes benézni hozzá.

Az a jó kocsma, ami előtt sok a bicikli

Fotó: Király Miklós / Strava

Alapvetően nem igazán támogatjuk a kerékpározást alkoholfogyasztás után, de tudjuk azt is, hogy egy kocsmában nem csak olyan nedűt mérnek. Egy biztos: Miklósnak teljesen igaza van, amikor arról értekezik, hogy azok a jó helyek, ami előtt sok a bicikli 🙂

Címlapfotó: Hibácska Péter / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet