Napsütés, mandulafavirágzás és némi komgyűjtés

Fotó: Zoltán Kolcsár / Strava

Az elmúlt héten sok napsütésben volt részünk, de azért igen hűvös maradt az idő és a szélből is több jutott a Flowcycle strava csoportjába mint amennyinek örültünk volna. Ezek ellenére extra szénhidráttöltési tippek, komok és még virágzó mandulafák is színesítették az edzéseiteket. 

Hirdetés

Keksztöltés

Zorán régi bringás, így 20 éves tapasztalat alapján vitt magával némi extra töltést az edzésére. Ez pedig a képen látható jó öreg háztartási keksz volt! A szénhidrátpótlás sikeresnek bizonyult, hiszen a táv 81,93 kilométer lett 563 méter szintkülönbséggel.

Fotó: Zsivity Zorán / Strava

Dunaparti tekergés

A Duna-part népszerű célpont a bringások körében, Tibor is a Ráckeve és Dunavecse közötti útvonalon tekert. A 73 kilométeres távon szikrázó napsütés kíséretében gyönyörködhetett a tavaszi Duna szépségében.

Mandulafa virágzás

Krisztináék Pécs környékén indultak edzeni, és a kellemest a hasznossal alapon megcsodálták az éppen virágba boruló mandulafákat is. Azért a teljesítmény sem maradt háttérben a látvánnyal szemben, hiszen a 71 kilométeres és 1000 feletti szintkülönbséges távon Krisztina egy QOM-ot is bezsebelhetett.

Fotó: Krisztina Benczés / Strava

Szél💨 hideg🥶 napsütés☀️ & 2x Gella

Zoltán 65 kilométeres köréhez becsatlakozott társnak a napsütés, a szél és a hideg is. Bánta is kicsit, hogy nem a téli szettet választotta, de azért a Gellát csak megmászta kétszer, ha már edzeni indult. A híres 8%-os mumust, tehát kétszer is sikerült legyőznie.

Fotó: Zoltán Kolcsár / Strava

Budai-hegység: Vasárnapi kacagás

Dávid oszlopos tagja strava híradóinknak – nem véletlenül. 😊 Most a Budai-hegység került nála sorra amolyan Dávidos lazasággal: 76,88 kilométer 2285 méteres szintkülönbséggel. Mászás, sarazás, kis DH, jutalomrétes a végén, minden, ami egy ideális vasárnapi montis menethez kellhet.

Címlapfotó: Zoltán Kolcsár


Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Fodor Andrea
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet