A hazai Giro-rendezés szervezőbizottságának elnöke, Révész Máriusz Facebook oldalán jelentette be a rendkívüli hírt: az esemény az eredeti tervek szerint kivitelezhetetlenné vált. ÚJ HÍR: az RCS bejelentette, hogy az egész Girót elhalasztják.

Hirdetés

Az egész világot érintő új koronavírus okozta súlyos járványügyi helyzet miatt hetek óta kérdéses a tavaszi Giro d’Italia sorsa. A budapesti rendezéssel kapcsolatban a minap Mauro Vegni azt mondta, hogy a következő hetekben még kivárnak, azonban Révész Máriusz most egyértelműen állást foglalt amellett, hogy az eredeti időpontban biztosan nem lesz Budapesten Giro.

Március 12-én videókonferencia keretében a Giro d’Italia magyarországi rajtjának szervezőbizottsága jelezte az olasz partnernek, hogy az eredetileg tervezett időpontban a Giro rajtja Magyarországon nem rendezhető meg. Mauro Vegnivel, az olasz jogtulajdonos RCS Sport versenyigazgatójával a felek megállapították, mindkét fél célja a szerződés módosítása annak érdekében, hogy egy későbbi időpontban Magyarországról induljon a Giro d’Italia.” – írja Révész Máriusz Facebook bejegyzésében.

A 2020-as Olasz kerékpáros Körversenyt eredeti tervek szerint május 9 és május 31 között rendezik, 2019-ben jelentették be, hogy az első három szakaszt Magyarország rendezheti.

Friss hír: az RCS Sport bejelentette, hogy az egész Girót elhalasztják, de az új időpontról legkorábban csak az április 3-i olasz zár feloldása után döntenek majd.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet