Az elmúlt héten néhány nap alatt áttekertünk a télből a tavaszba. Egyik nap még mínuszok és havas időjárásban küzdöttek a legelszántabbak, pár nappal később pedig megkérdőjelezhetetlenül beütött a jó idő.

Hirdetés

Számítottunk rá, hogy sokan fogtok bringára ülni, de végül minden várakozásunkat felülmúltátok. Szerencsére egyre többen használjátok a #flowcycle hashtaget a csoportban, így némiképp könnyebben birkózunk meg a rohammal. Köszönjük nektek 🙂

Csalamádé

Fotó: Kriston Judit / Strava

A jó időben hétvégén nagyon sokan mentetek ki, és öröm volt látni, hogy szinte mindenki kisebb csoportban tekert, általában a mágikus Gran Fondo (120 km) közelében. Juditék is raktak egy százast, és bizony van, hogy nem csak a gyönyörű táj rejt magában érdekességeket. 🙂 Volt azonban egy jellemző észrevétel az útvonallal kapcsolatban:

“Csapatós aszfalt és vállalhatatlan bringaút.

Ezért tekerek az autók között a bringaút helyett

Tesztkör

Fotó: Nochta Zsolt / Strava

Zsolt csak egy harminc kilis tesztkörre gurult ki a Balaton közelében, mégis olyan művészi fotókat készített, amiket látnotok kell. Ide kattintva találtok még néhányat, érdemes ránézni.

Ha a szekszárdi bringások egyszer nekiindulnak…

Fotó: Kiss Ernő / Strava

…abból egy jó hangulatú hétvégi hosszú bringázás lesz. Legalábbis erről tanúskodik a tény, hogy Ernő beszámolója szerint bringás cipő nélkül is bevállalta a 80 kilométeres távot. Helyes, ilyenkor kell menni!

Solt 234

György a csoportunk egyik legelvetemültebb tagja, így hozzá mindig érdemes benézni. Most éppen 234 kilométert ment egy nap alatt, és egy remek tanulságot is megfogalmazott:

“ne éld bele magad, hogy a fordulótól hátszeled lesz, mert pl lehet, hogy nem :)”

Maximális egyetértésünk.

Címlapfotó: Sandor Horvath / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez ide kattintva!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet