Nyár a maximumon

fotó: Horváth Levente / Strava

A nyár a bringások örömszezonja, erre pár hónapra tervezik a legtöbben a legnagyobb vállalásaikat. A múlt hét ilyen élményekket láthattunk a Flowcycle Strava clubjában is. 

Hirdetés

Dolomitok

Levente sem aprózza el a nyári bringás élményeket, ő a Dolomitokban tekert pár emlékezetes napot. A Varparola – Passo Giau – Passo Falzarogo háromszögben járt be 72 kilométernyi utat, nem csekély – 2337 méteres mászással kombinálva. A látvány lélegzetelállító, az élmény maradandó! ?

Északi élmények

Zoltán is magasra tette a mércét, ő ugyanis még messzebb, egészen Norvégiáig teker, hogy bringásélményeket gyűjtsön. Jó pár országon áthalad komoly vállalása teljesítése közben. A túra 7. napján Németországon haladt át. Ezen a napon 176 kilométert tett meg, természetesen szembeszélben. A Herzberg és Kavelstorf közötti távon volt némi hullámvasút, de határozottan halad a végcélja felé.

Bringás csavargás Kőszeg környékén

Zsuzsanna a szinteket gyűjtögeti bringás csavargásai során, ezúttal Kőszeg környékén járt. Volt része minden nyári jóságban, fröccsözésben, vacsorában még idegenvezetésben is. A 47 kilométeres távon össze is jött 651 méter szint, hiszen még a szállásához is felfelé kellett tekernie. ?

fotó: Zsuzsanna Gyuricza / Strava

Ring24

Tamás pedig a teljesítményt hajszolta a Ring24 versenyen – elég sikeresen. Ő ugyanis a solo indulók közül a 2. helyen végzett! Kellett hozzá 651 kilométer, 6395 m szintemelkedés, 22 óra 31 perc, őrületes lelkesedés és kitartás és némi monotonitástűrés. ?

fotó: Tamás Kiss / Strava

Borítófotó: Horváth Levente Éljétek meg a nyár minden percét örömmel és osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

 

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet