Nyárias kétszázasok klubja

Fotó: Pusztai László / Strava

Flowcycle Strava csoportjának tagjai is kihasználták a nyárias meleg időt – és csak úgy repkedtek a százas, kétszázas körök.

Hirdetés

Mór 200 egy kis pancsolással

György a fővárosból indulva tekert Mórig és vissza egy 200-as karikát. Ugyan a szembeszéllel megküzdött, ráadásul élelem és folyadék utánpótlás sem volt nála, de azért igen jól sikerült az tekerés. Még egy kis pancsolásra is maradt ideje az Által-érben Környe és Tatabánya között. Ezen a szakaszon a bringaútra sincs panasz, ha valaki kedvet kapott volna az útvonalhoz.

Várrock after

Balázs miután túl volt a BRM Várrock-on, úgy döntött kétkeréken jön vissza Budapestre. Ez 281 kilométerébe került, de a szuper nyári időjárás segítette útján. Élvezte a hazautat és lélekben már készül is egy 300-as túrára, mert eszében sincs beérni kevesebbel. ?

Fotó: Gönczi Balázs / Strava

Tiszalöktől Szolnokig egy tókerüléssel

Szabi is egy hosszabb körre vágyott, így Tiszalökről indulva tett egy Tisza-tó kört, majd egészen Szolnokig meg sem állt. A reggeli 6 fokban való elindulás azért őt is meglepte, majd a tó körül a sok-sok bringás szintén. Az év kerékpárútjának választott útvonalon még némi felbontás és lezárás is nehezítette a dolgát, de rendíthetetlenül tekert tovább a célig. Így az ő köre is bekerült a százasok klubjával – 251 kilométer lett a vége a ingergazdag programnak.   

Granfondo Stelvio

Elég sok bringásnak csak álom marad a Stelvio, azonban László azon szerencsések közé tartozik, aki versenyen is megtekerhette. Ugyan az ő köre „csak” 134 kilométeres lett, de a hozzá tartozó 3220 méteres szinttel bebocsátást kapott az eheti kétszázas klubba. 🙂 Lélegzetelállító látvány, bakancslistás bringáshelyszín – aki teheti, egyszer mindenképpen menjen el oda.

Címlapfotó: Pusztai László / Strava


Nem baj, ha nem ilyen hosszúkat tekersz, a lényeg, hogy osszd meg velünk bringás élményeidet a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet