Országjárás kétkeréken

Fotó: Gábor Feke

Beütött a nyár a Flowcycle Strava csoportjában is, elindultak bringásaink felfedezni az országot. Jártak a Bükkben, a Bakonyban, a Cserhátnál és a Zsámbéki-medencében is. Tartsatok velük ti is virtuális országjárásunkon!

Hirdetés

E-bike ride a Bükkben

Gábor a Bükkben tekert 83 kilométert, Lillafüredet és a Felső Borovnyák csúcsát megmászva. Az elektromos rásegítés valószínűleg nem jött rosszul a több, mint 1200 méteres szintkülönbség leküzdésekor. Ha tippelni lehet, akkor a sok mászás után a 77 km/órás lefelé zúzás is élvezetes lehetett. ?

Bakony mtb

Zsolt szintgyűjtésre vágyott, így a Bakony felé vette az irányt. Felment ahová csak lehetett, de valamiért így elégedettlen volt a végére összegyűlt 2600 méteres szinttel. Pedig a 128 kilométeres edzés során még három KOM-ot is szerzett! ?

Fotó: Nochta Zsolt / Strava

Lélegzetelállító Cserhát

Anikó a Cserhátot fedezte fel, mint ígéretes bringás célpontot. Kicsi autóforgalom, sok emelkedő és fantasztikus táj fogadta ezen a részén az országnak. 153 kilométert tekert és 1400 méter fölé ment a szintemelkedés is. Virágokkal borított mezők, hegyekkel a háttérben – igazán élményekkel teli kör lehetett! 

Balaton-felvidék, Káli medence

Tibor ugyan a Balatonnál tekert, de nem a klasszikus Balaton-kört. Ő a Balaton-felvidéken tett egy közel ekkora távot a Káli medence érintésével és a vízpart mellett vissza. 194 kilométer lett a táv vége, 1300 feletti szintkülönbséggel. A nagy melegben elvesztett energiákat a part menti vendéglátóhelyeken sikerült visszapótolnia.

Zsámbéki-medence

Csaba és Balázs a Zsámbéki-medencében mentek egy túrázós, fotózós 120 kilométeres kört. A verőfényes napsütésben minden sokkal szebb, még egy ilyen hosszú távon is. Jó társaságban, bringán pedig igazán repül az idő és gyorsan fogynak a kilométerek is.

Címlapfotó: Gábor Feke /Strava


Fedezzétek fel még több gyönyörű táját országunknak és osszátok meg velünk is az élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet