Peák Barnabás a magyar országúti kerékpáros válogatott tagjaként az U23-as korosztály időfutam és mezőnyverseny számában indul a világbajnokságon. Amellett, hogy minél jobb eredmény a célja a vb-n, most az Uniceffel közösen szegény sorsú gyerekeken kíván segíteni.

Hirdetés

A teljesítményemmel rászoruló gyerekeket szeretnék támogatni. Naponta közel 60000 gyermek hal meg számunkra alapvető dolgok hiányában, mint az étel, tiszta víz vagy védőoltások.” – írja a regnáló országúti bajnok Instagramján.

View this post on Instagram

Together with @unicef I decided to give a special purpose of my World Championship this year. I will be fundraising for the young children in need with my performance. Every day 60000 children dies lacking basic needs, like food, water or vaccinations, which for most of us, are considered granted. Small amounts of money, around 3000HUF/10 EUR could supply a newborn for a month with terapic food or water cleansing pills. For us, this is the price of a coffee per week, for them its the price of life. If you want to stand behind my purpose, please consider donating! To show my support, I will give away a @segracing national champion jersey to one of the donors above 5000 HUF, chosen randomly. Thank you for making the world a better place. ? #RideForChildren #Yorkshire2019 Link in my bio! Az @unicef-el karöltve, idén egy különleges célt tűztem ki a világbajnokságra. A teljesítményemmel rászoruló gyerekeket szeretnék támogatni. Naponta közel 60000 gyermek hal meg számunkra alapvető dolgok hiányában, mint az étel, tiszta víz vagy védőoltások. Kis összegek, akár 3000 Forint, elég egy újszülött egy hónapnyi ellátásához terápiás élelmiszerekkel, és víztisztító tablettával. Számunkra ez talán heti egy kavé ára, számukra ez élet vagy halál. Ha szeretnél támogatni a célomban, kérlek adakozz az Unicef oldalán. Hogy kimutassam az elkötelezettségem, valakinek azok közül, akik 5000 Forintot, vagy annál többet adakoznak, véletlenszerűen kiválasztva felajánlok egy @segracing magyar bajnoki mezt! Köszönöm, hogy jobbá teszed a világot! ? Link a bióban!

A post shared by Barnabas Peak (@barnabaspeak) on

A gyűjtésbe most be is szállhatsz, sőt, nyerhetsz is: Hogy kimutassam az elkötelezettségem, valakinek azok közül, akik 5000 Forintot, vagy annál többet adakoznak, véletlenszerűen kiválasztva felajánlok egy @segracing magyar bajnoki mezt!” – zárta gondolatait Peák. A gyűjtéshez ide kattintva tudsz csatlakozni.

Címlapfotó: Peák Barnabás / Instagram

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet