Egyik legnagyobb országúti kerékpáros reménységünk a Quick-Stepnél eltöltött negyedév után a harmadosztályban folytatja.

Hirdetés

Peák a SEG Racing Academy csapatához szerződött, ami 2018-ban a második legeredményesebb gárda volt a harmadosztályú alakulatok között. Főként nagy versenyek utánpótlásfutamain indulnak, így Peák továbbra is a tűzvonalban maradhat. A csapat igazi World Tour-ugródeszkának számít, csak az elmúlt két évben hatan léphettek fel a profi első osztályba, köztük a quick-stepes Fabio Jakobsen, aki rögtön hét profi győzelemmel indította az évet.

Peák Barnabás még mindig csak 19 éves, de ismét egészen sikeres évet tudhat maga mögött. Nemzetközi fronton újra a World Cycling Center színeiben fejlődhetett tovább, így elindulhatott az utánpótláskorúaknak kiírt Párizs-Roubaix Espoirs versenyen (35. hely) és a fiatalok Tour de France-án a Tour de l’Aveniren (45. hely az összetettben) is. Barna duplázott a hazai országúti bajnokságokon, a szezon utolsó negyedére pedig lehetőséget kapott a Quick-Step Floors csapatától a bizonyításra. A eredményesség itt sem maradt el, csapattársát segítve kilencedik helyezést ért el a kiemelt kategóriás Gran Piemonte egynaposon.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet