2020. Szeptember

Ez egy ismétlődő esemény, amit automatikusan generáltattunk le. Ha úgy érzed, az információk nem relevánsak, kérlek jelezd nekünk!

05szeptEgész napos06Bringázz hétköznap is! - bringás roadshow a Dunakanyarban

Az esemény részletei

Bringázz hétvégén a Dunakanyar legszebb és legnépszerűbb bringás útvonalain, és találkozz a Bringázz a munkába! csapatával!
Szerezz tőlünk matricát, sőt meghívunk egy frissítőre is, de aztán hétköznap se szállj le a bringáról!
Legyen minden napod olyan, mint a hétvégéd!
Az első hétvégén, szeptember 5-6-án a Danu kerékbár-nál várunk Zebegény határában, közvetlenül a kerékpárút mellett, csodás kilátással, matricákkal és egy pohár finom háziszörppel.
A további három hétvége helyszíne egyelőre maradjon meglepetés!
<<<Figyelem kerékpáros útinform!>>>
>>>Verőce felé tekerve figyeljetek oda, mert a Vác-Verőce szakaszt augusztus 31. és szeptember 15. között felújítják, a bringásokat a főútra terelik, csak óvatosan!<<<
Briingázz hétköznap is!
Kerékpárral egyszerűen, gyorsan, olcsón és időben ott lehetsz a munkahelyeden, elintézheted a bevásárlást, találkozhatsz a barátaiddal vagy mozoghatsz a családoddal.
Gondolj arra, mennyi időt veszítesz a tömegközlekedésre várva, vagy autóval a dugóban és parkolóhelyet keresve, miközben a kerékpár egy átlagos hétköznapi távolságon verhetetlen, a rendszeres tekerésnek köszönhetően egészségesebb leszel, ráadásul a környezetet is kíméled, sőt a fertőzésveszélyes helyek nagy részét is elkerülheted.
A hétköznapi bringázás roppant egyszerű, de van pár trükk, amivel még jobbá teheted: hasznos tanácsok bringásoktól bringásoknak a Kerékpárosklub Kisokosban: http://kerekparosklub.hu/kisokos
***
A rendhagyó Bringázz a munkába! kampányt a Magyar Kerékpárosklub szervezi, az Innovációs és Technológiai Minisztérium – mint a védjegyoltalom jogosultja – hozzájárulásával és az Aktív Magyarország anyagi támogatásával.

Időpont

Szeptember 5 (Szombat) - 6 (Vasárnap)

Szervező

Magyar Kerékpárosklub

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

X