2019. December

08dec00:0000:00III. VILLAPARK VÉRTES CYCLO-CROSS MAGYAR KUPA 2019

Az esemény részletei

A szervezők versenykiírása:

Kedves versenyzők várunk benneteket forró teával, a Stopcuki finom süteményeivel, tészta partyval,  verseny végén  a rajtszám felmutatásával ingyenesen igénybe vehetitek az élményfürdőt, szaunát  a  Villaparkban.

Rendező: Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub

Kapcsolat: Búr Zsolt tel.: +3670514 5297 email:burzsolti@gmail.com

A verseny időpontja: 2019. december 08. (vasárnap)

A verseny helyszíne: Villapark Várgesztes

Nevezés:
Előnevezési díj: (nevezési határidő: 2019.12.04.)
U11-U15, 3.500 Ft, U17- 5.000 Ft
Helyszíni nevezés: U11-U15, 5.000 Ft, U17- 7.000 Ft

Az előnevezés a banki átutalással együtt válik érvényessé  2019.12.04. -ig beérkezett utalások tekinthetők érvényesnek). A helyszíni nevezés az adott kategóriák rajtja előtt egy órával zárul.

Számlainformáció:
Számlatulajdonos: Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub
Számlaszám: 63300099 – 14912722
A nevezés csak a nevezési díj beérkeztével válik elfogadottá!

Díjazás
Minden futam első három helyezettje érem díjazásban részesül,valamint a minden célba érkező a rendezvény  emblémájával ellátott ajándékát kapja.

Nyilatkozat
A verseny teljesítéséhez megfelelő fizikai állapotban vagyok, a teljesítést akadályozó betegségben nem szenvedek. A versenyen teljes mértékben saját felelősségemre indulok, bármely a verseny előtt/alatt/után bekövetkező sérülésért, illetve anyagi kárért a rendező egyesület, a rendező- és a rendezőség által megbízott személyek/szervezetek, továbbá a verseny útvonala által érintett területek tulajdonosai illetve kezelői semmilyen címen felelősséget nem vállalnak, illetve felelősségre nem vonhatóak. Lemondok minden, a versennyel bármilyen kapcsolatba hozható elszenvedett baleset vagy kár esetén az előző bekezdésben felsoroltakkal szembeni jogi eljárásról. Tudomásul veszem, hogy baleset esetén semmiféle igényt nem támaszthatok a fentebb felsoroltakkal szemben. A verseny előtt/alatt/után minden általam okozott kárért személyes és anyagi felelősséggel tartozom. Elfogadom, hogy a sporteseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ellenszolgáltatást ezért nem kérek. Elfogadom, hogy a nevezési adatlap pontatlan kitöltéséből, a nevezés során helytelen adatok megadásából adódó problémákért a rendezők nem vállalnak felelősséget.

A versenykiírásban nem részletezett szabályok esetén elsődlegesen a CR Magyarországi

Versenyszabályzat illetve az UCI szabályai az irányadók.

 

Időrend, korcsoportok és pályarajz EZEN a linken.

 

Időpont

(Vasárnap) 00:00 - 00:00

Helyszín

Villapark Várgesztes

Szervező

Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

X