2019. Február

24febEgész naposIV. Vad Kunság kerékpáros tájékozódási túra

Az esemény részletei

Negyedik alkalommal vágnak neki a télidőben is aktív bringások, hogy két keréken hódítsák meg a Kiskunságot, megvívjanak hóval, széllel, esővel, sárral, homokkal, aszfalttal és murvával. Hogy ezen akadályozó (versenynehezítő) elemekből melyik, milyen arányban várja a Winter Kúp zárófutamául is szolgáló megmérettetés résztvevőit, az majd csak február 24-én, vasárnap derül ki. És épp ez adja neki a sava-borsát!

Ismét különleges lehetőséggel szeretnénk meglepni a vállalkozó kedvű kerékpárosokat. Különleges, mert útvonal nagyrészt a Kiskunsági Nemzeti Park érintetlen területén halad keresztül, ahol ráadásul csak ebben az időszakban lehetséges kerékpárral közlekedni! Különleges, mert nagyon közel van Kecskeméthez, mégis nagyon kevesen ismerik igazán. Különleges, mert  bringás esemény nyomvonala nagyon ritkán vezet ennyire különböző útburkolati viszonyok között. Homok, föld, aszfalt, sár,  hó?, erdei ösvény, dimbek-dombok tarkítják az útvonalat.

Rendező: Kecskeméti Első Sor SE és a Veloroom kerékpárbolt

Időpont: 2019. 02. 24. (vasárnap), esőnap nincs

Helyszín: a Kiskunság „vadregényes tája”

Versenyközpont: Kerekegyházi Sportpálya (Kerekegyháza, Dózsa György út)

Rajt: lassúrajt 10:00 órakor a Kerekegyházi Sportpálya elől

Útvonal: körülbelül 60 km változó terepviszonyok között (aszfaltút, földút, homokbucka, várhatóan több ellenőrző-és melegedő ponttal színesítve) a végleges útvonal még egyeztetés alatt, a nyomvonalról nyomtatott térkép és letölthető fájl is készül

Cél: a Kerekegyházi Sportpálya

Limitidő: 5 óra

További információ ide kattintva.

Időpont

Egész napos (Vasárnap)

Helyszín

Kerekegyháza, Borbás Gáspár Sportpálya

6041 Kerekegyháza Dózsa György utca 143.

Szervező

Kecskeméti Első Sor SE

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

X