2019. December

06dec07:0009:00Mikulás Bringás Reggeli

Az esemény részletei

A szervezők programleírása:

HOHOHHOOO újra meleg teával, kávéval, süteményekkel, friss pogácsával, szaloncukorral és szervizzel várunk mindenkit, aki télen is bringával szeli át a pesti belvárost!

A Kerékpárosklub szeretné megmutatni, hogy a bicikli télen is a legmegbízhatóbb közlekedési eszköz, úgyhogy egy finom kezdőlöketet adunk a téli tekeréshez.

A Kelly’s szerelőitől ingyenes téli finomhangolást kérhetsz, és míg a bringádat ápolják, az új modelljeiket is kipróbálhatod. A kiskörúti Vinikli bringás borbár kávéval és teával lát el mindenkit, a képíró utcai dynamobake teherbringáján pedig újra a legfinomabb sütik érkeznek. Biciklid kényelmét a ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. tárolói biztosítják, amíg reggelizel.

A Mikulás is beugrik, de te is gondoskodhatsz a megfelelő biciklis ajándékokról adománypultunknál, ahol jubileumi Critical Mass emlékpólókat, I Bike Budapest pólókat és pulóvereket, vagy Metrópótló táblákat adunk a bringás fejlődésért végzett munkánk támogatóinak.

Találkozzunk december 6-án 7 és 9 óra között az Erzsébet téren!

Helyszín és idő: 2019. december 6. 7:00-9:00, Budapest, Erzsébet tér (Az Andrássy út felőli sarkon a MOL Bubi állomásoknál. Térkép: https://goo.gl/maps/zKwp2vuRqDL2)

Hogyan bringázz télen? Öltözködési és bicikliápolási tanácsainkat itt találod: http://kerekparosklub.hu/kisokos/hogyan-oltozz-telen

Hívj ismerősöket, indítsuk együtt a napot télen is!

 

További részletek EZEN a linken.

Időpont

(Péntek) 07:00 - 09:00

Helyszín

Erzsébet tér

Erzsébet tér Budapest, 1051

Szervező

Magyar Kerékpárosklub, BEBICIKLIZÉS PROJEKT, Magyar Kerékpárosklub Budapest Belváros, I bike Budapest

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

X