2019. Június

01jún00:0000:00MOZDULJ KI KECSKEMÉT!

Az esemény részletei

2019. június 1. Kecskemét, MALOM központ parkolóház P3 szint. 10:00 – 17:00 között.

A helyszín megközelítése: a Malom Központ Kiskörút felőli teherportáján található teherlifttel a P3-as mélygarázsig, 10-12:50 ig !!!

A verseny célja: a városi kerékpározás népszerűsítése, tehetségkutatás, a kerékpározást szerető gyermekek versenyeztetési lehetőségének biztosítása, ahol ügyességi feladatok teljesítésével összemérhetik erejüket

Nevezési díj:​ mindenki számára INGYENES

A verseny típusa

Eliminator (XCE): aszfalton, mesterséges és természetes akadályokon (rönkök, raklapok, hullámok) rendezett kieséses sprintverseny. (a különböző kategóriák számára megfelelő nehézségi szinttel).
A pálya hossza kb 300 méter.
Időmérő
A versenyzők háromszor teljesíthetik a pályát, és a legjobb időeredmény számít be a kieséses verseny besorolásánál… Az időmérő kihagyása kizárást von maga után.

A korcsoportok létszámától függően kettő vagy négyes rajtok kerülnek kialakításra a hozott legjobb időeredmény alapján. Minden futamból azok jutnak tovább, akik először hajtanak át a célon. Kettőből egy, míg négyből 2 versenyző.

A kiesett versenyzők a helyezései alapján beosztott helyosztó futamokon indulnak amíg minden helyezés eldöntésre nem kerül. Nem csupán a dobogós helyekért, hanem az összes többi helyért rangsoroló futamon kell még indulni, azaz a 10. vagy a 17. helyért is meg kell küzdeni a helyosztókon…

A Pálya

Kb. 300 méter hosszú 3m széles felszalagozott aszfaltozott terület, melyen több mesterséges akadályt helyezünk el az egyes korcsoportoknak megfelelő nehézségi fokban. Pl. rönkök, ugratók, akadályok…
Biztonság, szabályok
A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. A rendezőség a sérülésekért, esetlegesen bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal. Fejvédő használata kötelező. Másik versenyzőt fellökni, felszerelésében kárt tenni, a versenyző mellett a pályán futni tilos. Versenyzőt jogosulatlan előnyhöz juttatni tilos, ezek kizárást vonnak maguk után. Szabálytalanságok, illetve a felmerülő vitás kérdések esetében a bíró, az MKSZ MTB XC versenyszabályzata alapján dönt.

X évesnek az számít, aki ebben az évben tölti/töltötte be X. életévét. Minden gyermek kísérőjének felelősségvállalási nyilatkozatot kell kitölteni a nevezésnél!!!

Az egészségügyi szolgálatot esetkocsival biztosítjuk.

Időmérés

A versenyen egyéni stopperes időmérést alkalmazunk.
Díjazás
Minden teljesítő ajándék pólót és elismerő oklevelet kap. A kategóriák dobogósai érem és tárgyjutalomban részesülnek.
Pályabejárás: 10:00 – 13:00
A pályabejárás, gyakorás folyamatos, ha nincs közben időmérés.
Időmérő: 10:00 – 13:00
Korcsoportok kieséses versenye, helyosztók: 13:00 – 15:30
Eredményhirdetés: 16:00-tól
Helyszíni nevezés
A Malom Központ parkolóházában a P3 szinten 10-12.50 között folyamatosan az ELEMInátor sátornál.
Verseny szervező: Búr Zsolt, 06/70/5145-297, CYCLOCROSS MAGYAR BAJNOK
További információ: Sáfár Tamás, 06/30/313-9957
ONLINE NEVEZÉS

Időpont

(Szombat) 00:00 - 00:00

Helyszín

Kecskemét - Malom Központ

6000 Kecskemét, Korona u. 2

Szervező

Kecskeméti Első Sor SE

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

X