2020-ban a koronavírus 18 szakaszosra szűkítette a Vueltát, ennek ellenére ismét csak egy hajszálon múlt a szlovén győzelme. Fog-e ezek után rendületlenül bízni benne csapata, a Jumbo-Visma?

Hirdetés

Természetesen a Vuelta  utolsó hetének eseményeit beszéltük ki a legújabb Wattmérőben, de megvitattuk azt is, hogy vajon elégedettek vagyunk-e az így kialakult szezonnal, átbeszéljük, hogy van-e értelme a gálaszakaszoknak és megpróbáljuk megfejteni, hogy az Indes hol szúrta el a Spanyol Körversenyt.

Ezúttal csak Soundcloudra tudtuk feltölteni az adást, elnézést kérünk érte 🙁 Jövő héten viszont jövünk a szezonzáróval, ahol újra felelevenítjük a szezon legjobb pillanatait, és kivesézzük, mi várható 2021-ben. Ha lenne kérdésed a következő adásba, tedd fel kommentben!

Címlapfotó: Photo Gomez Sport


Wattmérő a Flowcycle kerékpársporttal foglalkozó podcastje, amiben Szabó Bence (a Hosszabbítás.hu kerékpáros újságírója és a Flowcycle szerzője) és Macsuga János (egykori kerékpárversenyző, a Flowcycle főszerkesztője és társalapítója) beszélik ki a bringasport aktuális eseményeit.
Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet