Szeles, forraltboros ősz

fotó: András Zölei / Strava

Máshogy tekerünk a hűvösebb évszakban, de az élmények nem lettek kevésbé emlékezetesek. A hideg söröket váltja a forralt bor és a tea, a nyári szettet a kesztyű és a kabát, de tekerünk tovább.

Őszi dunaparti

Hirdetés

András Verőcéről indult egy remek dunamenti körre. Minden fontos és érdekes látnivalót belezsúfolt a 80 kilométeres tekerésbe. Kismaros, Kóspallag, Márianosztra, Szob is szerepelt az útvonalba és még a készülő kerékpáros hídon is átkelt. A túrát Párkány és Esztergom zárta.

Ismeretlen ismerős

Van az úgy, hogy mindig találkozunk valakivel a szokásos bringás útvonalunkon, intünk egymásnak, de több kapcsolat nincs köztünk. Akár éveken át. Iván most ismerkedősre váltott közel 10 év után és még egy közös szelfit is készített az ismeretlen ismerősével a 75 kilométeres edzőkörén.

fotó: Kovács Iván / Strava

Széllel szemben

Csaba az 53 kilométeres Várpalota körén bizony alaposan megküzdött az elemekkel. A szél fújt és fújt rendületlenül, esélyt sem hagyva a pihenőre.

fotó: Haáz Csaba/ Strava

Forraltbor

Bizony eljött az évnek az az időszaka, mikor a bringások a frissítő hideg söröket forraltborra cserélik! ? Így tett Anikó is, aki egy 42 kilométeres gurulást szakított meg a finom ital kedvéért. Hangolódjunk a téli szezonra és melegedjünk, ha szükséges!

fotó: Németh Anikó / Strava

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Borítófotó: Zölei András

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet