Szeles november vs. meleg szoba

Fotó: Anikó Bányai /Strava

Akár a hűvös, szeles novemberi időjárást választják, akár a szoba kényelmét, a Flowcycle Strava csoportjának tagjai tapossák tovább a pedálokat. 

Hirdetés

Kegytemlom és lejtőzés

Balázs egy érdekes oldalát fedezte fel a máriagyüdi kegytemplom környékén található domboknak. Míg mások vallásos okokból keresik fel ezt a helyet, ő bizony lejtőzni ment a környékre. Egy e-bike volt a társa a kalandban, így hamarabb összejött az 1230 méter szintkülönbség is az élménybringázás közben.

Fotó: Illa Balázs /Strava

Szobai kalandok Watopiában

Gergely belevetette magát a szobai kalandokba, és a népszerű Watopia virtuális világába ment bringázni. 96 kilométer a Zwift-el is teljesértékű edzésnek számít, sőt a PR-ok is gyűltek, szóval benn is lehet ám gyilkolni magunkat, ha nem vágyunk a ködös, hűvös és sötét kültéri tekerésekre.

Bringás szabadnap

Anikó elmaradt szabadnapját pótolta egy klasszikus pilisi körrel. Nem szegte kedvét a szeles időjárás sem, pedig az nem a kerékpárosok kedvence. A 77 kilométeres körre jutott 761 méter szint is és egy bónusz local legend jelvény is. Így kell eredményesen és élvezetesen kihasználni egy szabadnapot!  

Fotó: Anikó Bányai /Strava

Csapatos, szeles

Iván ezúttal csapatos tekerésre ment Kalocsa-Jánoshalma-Kiskunhalas vonalon. A viharos szél őket sem kímélte, de nem szeretik feladni amit elterveztek, így lenyomták a 122 kilométeres távot.

Fotó: Kovács Iván /Strava

Címlapfotó: Anikó Bányai / Strava

Akár kinn, akár benn tekertek, osszátok meg velünk edzéseiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet