Szeretnél elvonulni a város zajától, hátrahagyni a modern technikát, átélni a természet csodálatos világát – mindezt két keréken? A VILLABOGArT/Festetics- Inkey Kastélypark tökéletes helyszín mindehhez Somogy megye szívében, egy ugrásra Kaposvártól és 20 perce a Balaton déli partjától.

Hirdetés

Hiszünk abban, hogy néha a teljes kikapcsolódás érdekében élveznünk kell a természetet, a kézzel foghatatlan értékeket. Ezért nálunk nincs wifi, nincs tv, és olykor még a térerőt is hálóval kell fognunk 🙂 Viszont mindezt finoman ellensúlyozza egy több órás vagy akár fél napos kerékpározás vagy segway túra lehetősége.

Vagy akár nagy sétákat is tehetsz a madárcsicsergéstől hangos parkban. Csónakázhatsz vagy fürödhetsz a festői szépségű Bogart Tóban, sőt, a Desedán akár hajókázhatsz is! És mindez még csak néhány kincs a közelben, Somogy megye még számtalan felfedeznivalóval vár téged!

Aktív programjaink:

Segway túra a saját parkunkban
Kerékpártúrák a parkban és a környéken. Még kerékpárt sem kell hoznod, mi azt is tudunk adni
Strandolás, csónakázás a Bogart Tóban
Zártkörű teniszmeccsek a kertben megbúvó romantikus teniszpályákon
Közös főzés, grillezés, bográcsozás a Maison Bogart teraszán
Látogatás a bőszénfai szarvasfarmon / Fotó: Szilufotó
Lombkorona tanösvény megtekintése
Elmerülés a Krisna-völgy világában

Mindez csak egy ugrásra tőlünk!

A kastélybirtok 13 hektáros ősfás parkjával, a romosan is lenyűgöző Festetics Kastéllyal, egyedi vintage stílusú vendégházaival, segway és bringázási lehetőségeivel, valamint nyugalmat sugárzó horgásztavával tökéletes kikapcsolódás a mindennapi rohanásból.

Éld át kerékpárral a természet csodás világát, élvezd a hihetetlen kisugárzással rendelkező birtok különleges nyugalmát és utána pihenj meg vintage stílusú szobáinkban, amelyek berendezése kreativitást és szárnyaló fantáziát mutat!

Szeretettel látunk téged! Kérd ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken:

Weboldal: www.villabogart.hu

Tel: 06 30 613 8399

E-mail: info@villabogart.hu

(x)

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet