Szivárvány, házassági évforduló és autómentes Budapest

Fotó: Zsuzsanna Gyuricza / Strava

Változatos volt az elmúlt hetünk a Flowcycle Strava csoportjában. Volt, aki eső utáni szivárványt kapott jutalmul, mások pedig szeretteikkel tekertek évfordulót ünnepelve. 

Hirdetés

Határmenti tekerés – eső előtt pont hazaérve

István Mohácsról indulva tervezett egy 60 kilométeres kört a határ mentén, amit az eső kicsit lerövidített. Az eső előtt azért még sikerült megcsodálnia a Bédai-holtág békés nyugalmát, sőt még egy kis vadles is belefért a tekerésbe.

Rainy Ride? 

Zoltánnak is kijutott az égi áldásból, de hát a szeszélyes tavaszi időjárás már csak ilyen! ? Ő a fővárosban tekert, és a PR-okban gazdag edzésének jutalma egy gyönyörű szivárvány volt a város felett!

Fotó: Zoltán Andorkó / Strava

Berek-túra Apuval

Orsi úgy gondolta, hogy apukáját is elviszi egy kis bringázásra. Balatonfenyvesről indultak egy kisebb berek-túrára. A Balaton környékén gyakrank használt a berek kifejezés, mely sokaknak a Téli berek című alapműből lehet ismerős. Ez a tó körüli mocsaras, elzárt, lassan feltöltődő öblös részeket jelöli.

Fotó: Orsi Baranyai / Strava

Házassági évforduló

Zoltán igazi kerékpároshoz méltón, a 18. házassági évfordulójuk alkalmából közös tekerést szervezett feleségével. Ezúton is gratulálunk a párnak és még nagyon sok közösen letekert kilométert kívánunk nekik! ?

Fotó: Zoltán János Répásy / Strava

I Bike helyett… 

Zsuzsanna sok bringással együtt nagyon hiányolta az idén elmaradt I Bike Budapest bringásfelvonulást. Úgy gondolta, hogy be is pótolja – egyedül. Kihasználta az autómentes Andrássy utat és tett egy kört a csendes utakon. Egész más arcát mutatja Budapest autók nélkül, érdemes kihasználni ezeket a kivételes időszakokat!

Címlapfotó: Zsuzsanna Gyuricza / Strava


Mindegy, milyen okból pattantok nyeregbe, osszátok meg velünk élményeiteket továbbra is a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet