Teljes gőzzel gurulunk bele a nyárba, de fontos, hogy mindig maradjon idő egy kicsit felfedezni a körülöttünk lévő világot. Íme néhány példa, hogy miért bringával a legjobb!

Vértes Maraton

Fotó: Varga Mátyás / Strava

Az elmúlt hétvége sztárja a Vértes Maraton volt. Sokan elindultatok rajta a Strava csoportunkból is, sőt, Marcell el is vitte a rövid táv abszolút első helyét. Szép munka!

Hirdetés

Zoncolan

Fotó: Tóth Gábor / Strava

Ugyan még néhány nap hátra van a Giro d’Italia egyik legkeményebb hegyéig, a Monte Zoncolanig, Gábor úgy tűnik, nem akart május 19-ig várni. Fogta magát és megmászta az 1730 méter magas, alagutakkal tarkított hegyet. A képek látszólag remekül visszaadják, milyen brutálisak a sokszor 16-18%-os hajtűkanyarok, de higgyétek el, élőben még sokkal durvább.

Árvalányhaj

Imádjuk ezeket a posztokat. Nem csak a szép fotók miatt, de remekül visszaadják, miért is imádjuk annyira a kerékpározást. Lehet bármi a célunk, jobb testalkat, gyorsabb célba érés, végeredményben mindig közelebb kerülünk ahhoz, ami körbevesz minket. Még akkor is, ha csak egy 13 kilométeres gurulásra van lehetőség.

Tele bendővel

Fotó: TamásDoki DrVass / Strava

Tamás az Őrségbe látogatott és a képek tanúsága szerint megérte. Nem csak az út pazar, de az ízek portájában ráadásként óriási ínyencségeket mértek. Őszintén nekünk elsőre nem jött át, hogy pontosan mi lehet ez…Talán egy giga-palacsinta? Szerintetek?

Szlovák KOMpót

György a mi ügyeletes endurancerünk, képtelen végigcsinálni úgy egy hetet, hogy ne nyomna valami 200 km fölötti tekerést. Ezúttal sem tett másként, sőt tett egy kis kitérőt Szlovákiába is, ahol egész gyorsan is közlekedett. Hiába, ha az embert egyszer elkapja a gépszíj, elég nehéz letenni a bringát.

Címlapfotó: TamásDoki DrVass


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet