Szülinapozások és őszi élmények

fotó: Czigány Attila / Strava

Ugyan egyre szelesebb és hűvösebb az időjárás, de az ősz ilyenkor mutatja a legszebb arcát. Ti pedig meg is mutatjátok, hogy miért érdemes ilyenkor is bringázni! ?

Szeles, hűvös

Hirdetés

László egy 51 kilométeres gödöllői körre ment, de a szél nem volt barátja, inkább edzőtársa. ? Azért a hosszú meztől sem lehet már eltekinteni, de ne panaszkodjunk, végülis október vége felé járunk!

Szülinapos edzőtárs

Balázs hű négylábú edzőtársa most ünnepelte harmadik születésnapját, amit gazdája méltóképpen meg is ünnepelt egy közös tekeréssel. Az eb igen boldognak tűnt és még csodaszép gombákat is találtak az erdőben az ünnepi közös edzés során.

fotó: Illa Balázs / Strava

Születés- és szabadnap kombó

Gábor futárként pontosan tudja, hogyan kell megünnepelni egy szülinapot – közös bringázással! ? 100 kilométer 2000 szinttel a Pilisben igazán méltó megemlékezés egy ilyen ünnepről.

Zselic felfedezős

Ádám és Péter egy kis zselici felfedezős, beszélgetős tekerésre mentek. Napsütés, még nyári szett és egy remek közös bringázás lett a mérlege a napnak. 58 kilométer és 783 méter szint és csodaszép táj.

Pilisi kerülő

Attila a fővárosból indulva haladt a Pilis oldalán egészen Dorogig. Csodásan aranyló színek, őszi erdős látképek a táv 60 kilométerén keresztül. Igazi őszi túrabringázás annak minden szépségével.

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Borítófotó: Czigány Attila

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet