Az elmúlt héten megajándékozott minket az időjárás egy váratlan mini tavasszal. Többet és hosszabakat tekertek a jó időben a Flowcycle csoportunk tagjai is, mint a havas napokon.

Szabadidősport

Zoltán Szombathely körül indult neki felfedezni az olvadó hóból immár előtűnő utakat. Útvonalába bekerült a Vasi vasember triatlonverseny néhány szegmense is. Összességében 105 kilométert tekert majdnem 500 méteres szinttel kihasználva a napsütést.

Hirdetés

Tavasz tündér rájd

Ferencet is megihlette a tavaszias napsütés egy hosszabb edzésre. Ő már a 150 kilométeres távot súrolta nem kevesebb, mint 1313 méteres szintkülönbséggel. A leggyorsabb szakaszon 63,4 km/óra sebességgel is repítette az a bizonyos tavasz tündér ?

Sejce 4x

Gábor is kihasználta a 11 fokos meleget, ő a sejcei emelkedőt mászta meg négyszer. Így a 60 kilométeres edzésbe bele is passzírozott 914 méter szintet.

Fotó: Hlinka Gábor / Strava

Akiknek a hó maradt

Zoltán és Anikó nemhogy nem találkozott a tavasztündérrel, de még széllel is küzdeniük kellett Pilismarót felé. Azért a télies útviszonyok és nem túl kellemes körülmények ellenére is meg volt nekik a 100k feletti kör. A nap azért rájuk is sütött! ?

Budapest látványfényekben

Kinga rövid, de annál látványosabb budapesti körét a lemenő nap színezte igazán szépre. Fotói albumba kívánkoznak, de mindenképpen turistacsalogató arcát mutatják fővárosunknak.

Nyomjátok a pedálokat a héten is, és osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában.

Címlapfotó: Kinga / Strava

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet