A Tour Down Under 4. szakaszán már megmutatták magukat a hegyi menők, de végül az összetettben jelenleg legjobban állók sprinteltek a győzelemért.

Hirdetés

A negyedik szakasz végén már szerepelt az itinerben a Corkscrew 2,3 kilométeres, átlagban 8,9%-os kaptatója, így várható volt, hogy a hegyi menők bepróbálkoznak egy akcióval. Így is lett, Richie Porte (Trek Segafredo), Michael Woods (EF Education First), George Bennett (Jumbo-Visma) és Wout Poels elléptek a többiektől. A hosszú lejtmenetben azonban utolérte őket egy nagyjából 15 fős csoport.

Ebből a csökkentett létszámú mezőnyből rövid ideig úgy tűnt, hogy az összetettet is vezető Patrick Bevin (CCC Team) lehet a győztes, de az út bal oldalán teljesen egyedül sprintelő Daryl Impey (Mitchelton-Scott) gyorsabb volt nála. Beven 7 másodperccel őrzi vezető helyét az összetettben a dél-afrikai mögött. Az előző nap győztese, Peter Sagan (Bora Hansgrohe) viszont több mint fél percet kapott ma, így valószínűleg kizárt a narancsszínű trikóért vívott küzdelemből.

A 2019-es Tour Down Under 4. szakaszának végeredménye és az összetett állása:

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet