A Zipp mérnöke meg sem állt 3000-ig és mindezt azért tette, hogy nehéz sorsú gyerekeknek adományozhasson kerékpárokat. Súlyos számok következnek.

Hirdetés

Dave Schweikert gyakorlott hosszútávú bringás, eleve a munkahelyére napi 50 mérföldet (~80 km) teker. Átbringázta már az USA-t, hogy gyűjtsön a World Bicycle Relief nevű szervezetnek, de most megelégedett egy körforgalommal.

Schweikert 24 órán keresztül vállalta a tekerést, hogy újra pénzt gyűjthessen az alapítványnak. A megmérettetésből új egyéni rekord lett, összese 3065 kört nyomott le időfutambringájával a csomópontban, ami több mint 600 kilométernek felel meg, így az átlaga is elég jó, 27 km/h lett. A Strava effortot ide kattintva nézheted meg. Elég brutális teljesítmény, ami alatt közel 27 ezer dollárt (~7,8 millió forintot) gyűjtött össze. Az adományok fogadása még most is tart ezen a linken.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet