Hamarosan kezdődik a 2019-es Bringázz a munkába! kampány és ezzel kapcsolatban szeretnénk megvizsgálni, vajon milyen motiváció vezérli a dolgozókat és a munkáltatókat ebben a kérdésben. Ha segítesz nekünk, nem csak jó cikket fogunk tudni írni belőle (beszámolunk a kutatás eredményeiről), hanem közösen hozzájárulunk ahhoz, hogy a munkáltatók minél hatékonyabban tudjanak segíteni téged abban, hogy bringával járhass munkába. Na, velünk tartasz?

Hirdetés

Az alábbi kérdőívet kitöltve segítsetek nekünk kideríteni, hogy mi a legfontosabb azoknak, akik bringával járnak dolgozni és mi lenne a legmotiválóbb azoknak, akik még csak gondolkoznak rajta.

Gyűjtjük a személyes adataidat? Dehogy, csak a válaszodat!

Mi lesz a kérdőívezés eredményével? Nem hagyjuk a témát lenyugodni! Folytatjuk a kutatást, és segítünk abban, hogy minél többen két keréken guruljanak dolgozni! Nyugi, leteszteltük, négy perc az egész!

Címlapfotó: Pablo Andrés Rivero

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

1 hozzászólás

  1. Ha minden igaz az idei evben lesz Kerekparosbarat Munkahely palyazat ugyhogy valamilyen forumon mielobb tajekoztatni kellene a munkahelyeket hogy erre figyeljenek es toltsek ki

Comments are closed.