Tekerés februárban rövidnadrágban

Fotó: Rigó Sándor / Strava

Nem gyakran fordul elő, hogy februárban 18 fokos melegben és napsütésben tekerhetünk. Azonban a múlt hét ilyen ajándékkal lepte meg a Flowcycle strava csoportjának bringásait is. Igazi kerékpároshoz híven, mindenki alaposan ki is használta a kellemes napokat.

Hirdetés

Káli túra

Orsi igazán kihasználta a tavaszi időjárást és szuper hétvégi programnak egy hosszabb túrát tett a Balaton-felvidéken. Helyet kapott az útvonalban a Káli-medence és Tapolca is, így picivel több, mint 150 kilométer lett a táv.

Fotó: Orsi Baranyai / Strava

Vértes kerülő önpusztítás

Bendegúz legalábbis önpusztításnak élte meg a vértesi 100-as karikát. Azért, hogy kerek számoknál maradjunk, még a pontosan 1000 méteres szintkülönbség is meg volt ehhez a menethez. Átlag 25,1 és 61,2 km/órás maximumsebesség is szerepel az adatok között, tehát valóban nem lazázósan nyomta a pedálokat Bendegúz.

Fotó: Bernárd Bendegúz / Strava

Februári 💯

A Győr környéki százas igazából még egy kicsivel több is lett, mint 100 km. Nem hiába, a 18 fokos, napsütéses február Sándort is egy hosszabb tekerésre csábította.

Fotó: Rigó Sándor / Strava

Szabadnap a Pilisben

Attila alaposan kihasználta szabadnapját, és barátaival egy pilisi körre indult. Az ő edzésük is száz feletti, egészen pontosan 104,51 kilométeres lett, tekintélyes 1126 méteres szinttel. A sportos programba számos PR és a végén még egy lángos is belefért. Valahogy így néz ki egy igazi bringás szabadnap! 😊

Februári 20 fok

Az évszakot meghazudtoló jó időben Edit is megmutatta a napsugaraknak lábait, hiszen rövidnadrágban tekert. Ő ugyan nem tűnt elégedettnek a téli formájával, de azért néhány top eredmény feltűnt a statisztikában. 53 kilométeres körén 762 szintet is megmászott, szóval nincs miért panaszkodnia. Maximum sebessége is 61,2 km/óra volt, amiből azért látszik, hogy nem csak a napozásra koncentrlt az edzés alatt.

Fotó: Edit Deák / Strava

Címlapfotó: Rigó Sándor


Jó látni, hogy mennyire élveztétetek és ki is használtátok a tavaszi időjárást a múlt héten. Osszátok meg élményeiteket velünk továbbra is a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Fodor Andrea
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet