Tekerjünk ki a kánikulából

fotó: Magyar Emese / Strava

A nyár legmelegebb napjain vagyunk túl és meg kell hagyni, hősiesen bírjátok a forróságot. Nem lankad a bringázási kedv, tapossátok a pedálokat a legnagyobb hőségben is.

Hirdetés

Tó mellett könnyebb?

A legnépszerűbb tókerülések mellett egyre többször látjuk a Fertő-tavi köröket is – nagy örömünkre. Ezúttal Zsuzsanna tekerte körbe a tavat a hőség ellenére. A 122 kilométeres táv alatt ő sem fázott, ráadásul sok árnyék sem jutott a bringautakra. Ennek ellenére hősiesen lenyomta a tókerülést kicsivel több, mint 6 óra alatt.

Az erdőben hűvösebb van

Gábor koránkeléssel próbált harcba szállni a kánikula ellen és a Bükk erdei felé vette az irányt. Így is 33 fok lett, mire hazaért, de azért csak lenyomta az árnyak fák között a közel 50 kilométeres távot. A mászások ugyanis már nem olyan kellemesek ebben a nyári melegben.

fotó: Feke Gábor / Strava

Nyaralás alatt is aktívan

Emese Békéscsaba és Gyula környékén tekert a nyaralást kiegészítve egy kis sporttal. A 60 kilométeres távon voltak árnyékosabb részek is, de akadt bőven a napos szakaszokból is. A kastélyparkot is betette a látnivalók közé, ha erre jártok azt semmiképp se hagyjátok ki!

fotó: Magyar Emese / Strava

Viharsarki bringás élmények

Heatsomnia

Zoltán pedig sokunkkal ellentétben nem élvezte a hétvégi lehűlést és mivel korán kidobta az ágy, neki is indult egy komolyabb körnek. A Budapest-Vác útvonalat kifejezetten ajánlja, a maradék pedig opcionális. ? Ő a hőség miatti álmatlanságát levezetendő 224 kilométert tekert 1600 méter szinttel. Aki bírja még a meleget és nem tud aludni, követheti a példáját.

fotó: Ruttkay Zoltán / Strava

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

 

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet