Mint megírtuk, Budapesten a csökkenő autóforgalomnak köszönhetően sebtében nekiláttak a kerékpáros hálózat fejlesztésének. A BKK közzétett egy térképet a készülű hálózati elemekről.

Hirdetés

A pirossal jelölt részeket alakítják ki a napokban, a Bartók Béla úton a napokban fejezték be a munkát, már a Tétényi útnál tartanak. A térképen látható, hogy a Üllői úton, a Baross utcában és a Rákóczi úton is lesz valamilyen kerékpáros fejlesztés.

A BKK ideiglenes főhálózati elemekként hivatkozik ezekre, de reméljük, hogy a tapasztalatok annyira pozitívak lesznek, hogy a járvány után is megtartják majd őket. A BKK a nagykörűti kerékpársáv létesítését is vizsgálja, de csak egy későbbi bevezetéssel.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

1 hozzászólás

  1. A bővítéssel semmi bajom, de kérünk mellé némi KRESZ oktatást is. Tisztelet a kivételnek, de a potenciális balesetveszélyt is megnöveli egy ilyen fejlesztés. Főleg amikor majd esetleg rendeződnek a viszonyok

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet