Bő egy hete kitettek egy kerékpárosokat tiltó táblát a Váci út XIII. kerületi szakaszára. Utánajártunk, mi indokolja a tiltást.

Hirdetés

A tiltótábla északi irányban lett kihelyezve a Forgách utca magasságában. A dolog abból a szempontból komikus, hogy az enyhe felüljárón áthaladva nincs újra tábla, tehát a tiltás megszűnik.

A Budapest Közút megkeresésünkre elárulta, hogy a tiltást a vizes VB miatt tették ki. A megnövekvő forgalom miatt a bringásokat a szervizútra kívánták leterelni. De semmi pánik, a tábla a napokban hamarosan lekerül.

Slussz poén, ha igyekszünk betartani a szabályokat, de nem a szervizúton haladnánk tovább, hanem elfordulunk jobbra, a Forgách utca irányába, a következővel találkozunk.

Ilyen táblával mi még nem találkoztunk, de gondoltuk, hátha akad valami olyan szituáció, ahol teljesen egyértelművé válik a „CSAK TOLVA” intelem.

Semmi ilyesmi, a Forgách utca rendben van, tökéletesen lehet rajta közlekedni. Még érdekesebb, ha ránézünk a térképre, hol található a Cserhalom utca.

A közútnál dolgozó mérnök elismerte, hogy a tábla kirakása tévedés volt, így ezt is hamarosan eltávolítják. Örülünk, hogy segíthettünk.

Ha bármilyen hasonló bringás anomáliát észlelsz az országban, jelezd nekünk a hello@flowcycle.hu címen.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet