A profi kerékpárosokról sok minden elmondható csak éppen az nem, hogy kigyúrt felsőtesttel rendelkeznének – szól a sztereotípia. Froome és Kittel cáfol.

Hirdetés

A szezon végeztével mindig több idő jut a mókázásra. Főleg a Tour de France szervezői által megrendezett távol-keleti kritériumversenyek alkalmával, így például a Sanghai Criteriumon is. Ezek a viadalok nem komoly versenyek, csupán igyekeznek megmutatni a Tour de France-t olyan országoknak is, akik a számukra távoli helyszínek miatt ritkán láthatnák élőben a sztárokat.

A szkandert a verseny előestjén rendezték, és úgy tűnt a mezőny két véglete került párharcba. Froome 186 centijéhez 69 kiló, míg a mezőny egyik legnagyobb kétajtós szekrénye, Kittel 188 centi és 82 kiló. Az eredmény borítékolható, mint ahogy a másnapi kritéium versenyen, ahol a sárga trikós Chris Froome haladt át elsőként a célvonalon 🙂

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet