A rendkívüli időjárás miatt idő előtt berekesztették a Tour de Hongrie második napját. Több perces szökés sorsa volt függőben.

Keszthely és Zalaegerszeg között 145 kilométeres mezőnyszakasszal folytatódott a 2017-es Tour de Hongrie kerékpáros körverseny. A zömében sík szakasz elején rengetegen próbálkoztak, egészen az 50. kilométerig kellett várni arra, hogy elengedjen a mezőny egy elmenést. Ebben az akcióban sajnos nem maradt magyar, Reguero (Differdange), Habtom (Bike Aid), Rucigaj és Pogacar (Ljubljana), Hucker (IsoWhey), Clarke (UHC), Escobar (UHC),  Danilovics és Kalaba (Szerb válogatott), valamint Malovec (Dukla) állt az élre. Előnyük 1 perc 45 másodperc körül volt, amikor a Zalaegerszegre és környékére lecsapott vihar miatt Sümegnél, 65 kilométerrel a cél előtt berekesztették a szakaszt.

Hirdetés

A zsűri végül úgy döntött, hogy törlik a szakaszt, mivel a mezőny nem teljesítette a táv 80 százalékát. Az összetett állása tehát nem változott a prológhoz képest, a ma történteket semmisnek tekinthetjük.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet