Ünnepi tekerések

Fotó: Biki Norbert /Strava

A karácsonyi ünnepi hét sem telt tétlenül a Flowcycle Strava csoport tagjainál. Nincs az a hideg, vagy bejgli mennyiség, ami megállíthatja bringásainkat! 😊

Hirdetés

Fagyi ride

Attila Vácról vágott neki Sződ irányába az edzésnek, amit Őrbottyán és Veresegyház felé folytatott. Az időjárási körülményekről pedig egyértelműen a hűsítő édességre asszociált tekerés közben. Mínusz 5 fokban tekert, de szél miatt még hidegebbnek tűnt a menet. Attila persze kitartott és letudta az 52 kilométeres tekerést a fagyos hangulat ellenére is.

Télisapka teszt

Norbert egy kisebb, de annál hidegebb körön tesztelte új beszerzésű téli sapkáját. A 33 kilométeres tesztkörön volt még hó is és némi mászás is. A sapka pedig állta a hideget, Norbert melegen ajánlja a sporttársaknak is. 😊

Karácsony görgőn

Tamás motivációját nem ismerjük, de vagy nagyon sok bejglit evett Szenteste, vagy iszonyúan elszánt. Más magyarázatot nem igazán látunk a karácsony napján elkövetett öt és félórás görgős edzésére, ahogy több, mint 200 kilométert tolt le virtuálisan nem kis tempóban.  

Fotó: Tamás Ugroczky /Strava

Bejgliégető

Attila is két keréken igyekezett szabadulni a bejglikből bevitt pluszkalóriáktól. Ő mondjuk nem a görgőt választotta, hanem inkább a Strázsa-hegy irányába indult egy kis mászásra. A 104 kilométeres edzés eredményesnek bizonyult, 2375 kalóriát sikerült vele elégetnie Attilának.

Címlapfotó: Biki Norbert / Strava

A tanulság tehát: nincs annyi bejgli, amit ne lehetne kellő elszántsággal letekerni így az ünnepi időszak alatt. Osszátok meg velünk továbbra is élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

1 hozzászólás

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet