Elgémberedett lábak, görnyedt hát, és a testhelyzet állandó változtatása, hogy egy kicsivel is kényelmesebbé tegyük pozíciónkat munka közben. Ismerős az érzés?

A testet az ülőmunka is megviselheti, amin a helytelen testtartás még tovább ront, mégis vannak, akik a munkájukból adódóan csak ritkán tudnak elszakadni az íróasztaltól . Erre próbáltak megoldást találni a FlexiSpot V9 megalkotói.

Hirdetés

A FlexiSpot V9 lényegében olyan, mint egy szobabicikli azzal a különbséggel, hogy egy asztallappal is ellátták a szerkezetet. Ennek köszönhetően egyszerre kerékpározhat és ténykedhet valamin az ember: olvashat, vagy pötyöghet a laptopon, esetleg nézhet egy filmet a táblagépen.

Ezt az innovatív, kis hatású edzőgépet otthoni, valamint irodai alkalmazásra is ajánlják, így ha valaki inkább helyet váltana és mozogna is miközben lefoglalná magát valami tevékenységgel, egyszerűen csak helyet foglal az asztallal ellátott kerékpáron és teker egy kicsit miközben ügyködik valamin.

A FlexiSpot álláspontja szerint az eszköz alkalmazásával javíthatunk a vérkeringésünkön munka közben. Bringázás alatt nyomon követhetjük az edzésidőt, a pedál fordulatszámát, a távolságot, valamint az égetett kalória és a sebesség arányát is mutatja. Jelenlegi ára 499.99 dollár, ami körülbelül 126 ezer forintnak felel meg.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet