Vadászat a napsütésre és az avokádó szuperereje

Fotó: Gombas Miklós / Strava

A múlt hét kerékpáros eseményekben is gazdag volt, de stravás Flowcycle csoportunk tagjai sem tétlenkedtek! Válogattunk néhány látványos napsütést kereső kört és egy kakukktojást nektek a heti strava híradónkba.

Hirdetés

Andrásék kihasználták a napsütéses napok egyikét egy kicsi Balaton körre. Nagyon felelősségteljesen a fotózkodás erejéig még maszkot is húztak. Azt kell mondjuk, szuperül választottak napot a kiránduláshoz, gyönyörű napsütéses időben sikerült tekerniük a Balatonnál. Kirándulásukba azért néhány PR is belefért.

Csaba egy bordatörés utáni regenerácós edzésnek választotta a Szár-körét, egyedül. Közel 130 km-en kicsivel több, mint 1000 m szinttel és jó néhány PR-ral meg is nézte hogyan épül a kerékpáros alagút Herceghalom előtt az 1. számú út alatt.

Miklósék a Kőszegi-hegység lábánál vadásztak a napsütésre, és ezért letértek még az aszfaltról is. Nagyjából 50 kilométer után rá is leltek, amit meg is ünnepeltek egy koccintással ? Egészségetekre!

Dávidot és barátait egy Pilisi hegymenetre csábította az ősz és szintvadászatba kezdett. Jól ment neki, hiszen elérte a 2002 métert az edzés során. Dávid is a Pilis szerelmese, nem hiába, hiszen egyike hazánk természeti kincseinek.

A végére hagytuk azt, aki ugyan napsütéssel nem igazán találkozott, de az avokádó szuperereje elrepítette a Börzsöny mélyére ?. Csaba avo cardio ride-ja során legyűrte a több, mint 1300 méteres szintet és dacolva a sárral elégedetten térhetett haza szuperhős edzése után. Csaba, az avokádó szuperereje legyen veled ezen a héten is!

Az időjárás ne szegjék kedveteket ezen a héten sem! Tekerjetek és használjátok a #flowcycle hashtaget az effortok címeiben, hogy könnyebben megtaláljunk benneteket! ?Várunk a Flowcycle Strava csoportjába a jövő héten is!

Címlapfotó: Gombas Miklós / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet