Világjárás és teljesítményvadászat

fotó: László Kardos / Strava

Az ünnepi hosszú hétvége alatt sokan bringáztak külföldön a Flowcycle Strava clubjában. Azok pedig akik itthon maradtak a saját határaikat feszegették – igen eredményesen.

Hirdetés

Viva Mexico

Viktória vérbeli bringásként külföldi utazás alatt is biciklizik. Most egy kis mexikói napsütést csempészett a club trackjei közé. Turista üzemmódban is lehet tekerni – rövidebbet, több fotóval, de mégis kétkeréken. ?

Májust záró szintgyűjtő

GBalázst a teljesítményre ment májusban, egész hónapban kitartóan gyűjtötte a kilométereket és szinteket. Áldozatos munkájának meg is lett a gyümölcse – rekord májust tudhat maga mögött, amit egy budapesti körrel koronázott meg. Májusban Balázs 1429 km-t és 15242 méter szintet tudott maga mögött! ?

fotó: Gönczi Balázs / Strava

Gemona

Levente is mesés helyeken bringázott az olaszországi Gemonában. Szikrázó napsütés, csodás hegyvonulatok és sima aszfalt – kell ennél több egy élményteli nyári tekeréshez? Na jó, a sör is maradhat a végén!

Mondsee – élménybringázás

László Ausztriában gyűjtögette a bringás élményeket. A Mondsee környéke igazi alpesi gyöngyszem – hegyekkel körülvett csillogó víztükör és emellett remek kerékpáros lehetőségek. Aki aktív, nyaralós élményeket gyűjtene, annak Ausztria ideális célpont lehet!

Recovery ride – egyedileg értelmezve

Balázs is kimaxolta az hosszú hétvégét! A hétvégi programjában egy verseny szerepelt, ahonnan kategóriagyőzelemmel távozott. Ezután a plusz pihenőnapra egy recoveryt tervezett magának – egy kis láb átmozgatással, egyedileg értelmezve. Nála ugyanis egy Pápa-Oroszlány-Zirc karika a maga 210 kilométerével és 1890 méter szintemelkedésével ebbe a kategóriába tartozik! ? Hát, magasra tette a mércét, az biztos!

fotó: Balázs Ferenczi / Strava

Borítófotó: László Kardos

Bármerre is jártok, bármennyit is tekertek – osszátok meg velünk a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet