Kezd minket ijesztgetni a tél, de Strava csoportunk tagjait nem lehet ám olyan könnyen eltántorítani a tekeréstől! ? Ezen a héten fagyos körökből válogattunk, tartsatok velünk!

Hirdetés

Zsolt bakonyi cyclocross köréről igazán izgalmas fotókat mutatott nekünk. Sípálya, vízesés, kilátó, ködös erdő – mindenki talál neki tetsző képeket a beszámolóban. A Veszprémből induló táv picivel több, mint 60 kilométer lett közel 1000 méteres szinttel.

Melinda dacolva a fázással azért felugrott a János-hegyre, hogy megcsodálja és megmutassa nekünk is azokat a csodás dércsípte leveleket az erdőben. Ez ugyan egy rövidebb tekerés volt, de azért a hegymenet miatt majdnem 500 méter szintkülönbség azért volt benne. A látvány miatt biztosan megérte feltekerni! ?

Fotó: Melinda Márkus / Strava

L. a Pilist vette célba, talán pont amiatt, hogy megcsodálja a magaslati zúzmarás világot. A 46 kilométeres túra útvonalában szerepeltek a Kevélyek, a Dera-patak, Dobogókő és a Lajos-forrás is. A Pilisben nem lehet szintek nélkül gyönyörködni, így L. is összepedálozott egy tekintélyesebb 1000 méteres szintkülönbséget. Nézzétek meg többi fotóját is, nagyon szép arcát mutatta a téli Pilis ezen a héten.

Ágoston a Bakonyban kereste a zúzmarás csodavilágot. Ő a hidegben is bevállalta a 100 km feletti távot és a jelentős, majdnem 1300 méteteres szintkülönbséget. Az tekeréshez társai is voltak, akikkel közösen csodálták a fagyott erdő szépségét. Azért látszik, hogy a nézelődés mellett Ágoston az edzést is komolyan vette, hiszen több rekordot is felfedeztünk a menetben. ?

Györgyi az adventi készülődésbe beépítette a kerekezést, és milyen jól tette! A 60 kilométeres adventi tekerés során neki sem volt ugyan melege, de kedves látnivalók feledtették vele fagyos hangulatot. Még a Mikulással is találkozott útközben, szóval lehet, hogy ő már bringás kiegészítőket kap majd tőle nemsokára! ?

Címlapfotó: L. / Strava


Úgy tűnik a tél kezd bekeményíteni, de ne adjátok fel a bringázás élményét, hiszen mi továbbra is várjuk beszámolóitokat a Flowcycle Strava csoportjában! Szóval elő téli szetteket és nyomjátok a pedálokat akármilyen hideg is legyen! ?

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet