Azok a bizonyos hátráltató tényezők

Fotó: Miklós Király / Strava

Az elmúlt héten sokaknak kijutott azokból a bizonyos hátráltató tényezőkből, melyeket senki nem szeret, aki bringára ül. Defekt, lehűlés, harc a széllel és még néhány érdekes elem. Így küzdöttek stravás Flowcycle csoportunk tagjai a múlt héten.

Hirdetés

Egy szép kis 100 km-es pilisi karikának indult János múlt heti köre. Benne sok szint, a Két-Bükkfa-nyereg, egy kis Pap-rét és némi defekt…

Fotó: János Stygár-Joó / Strava

Miklós még egy fokkal rosszabbul járt, nála ugyanis gumileszedő sem volt, így pumpálhatta rendületlenül a defektes kerekét. Harangod körüli tekerésének legnagyobb tapasztalata, hogy a nagykállói erdőbe belső nem való ?

Fotó: Miklós Király / Strava

A héten beköszönt az ősz is egy komolyabb lehűléssel és széllel. A szél sem tartozik a kedvenceink közé! Judit együtt üvöltött a szelekkel, hogy csökkentse az időjárás okozta stresszt. Eleinte mellette volt a széljárás, így sejteni lehetett, hogy visszafele bizony szemből fog fújni. Judit a terápiás ordítás mellett döntött – amit valljuk be: megértünk! ?

Fotó: Kriston Judit / Strava

Zsolt egy igen érdekes – általa festékes terrortámadásnak ítélt esettel találkozott tekerés közben. Leleményesen meglátta a helyzetben a marketing lehetőséget, és gyorsan fel is épített rá egy hírcsatornás vállalkozást ? Hajrá Zsolt, mi még visszanézünk majd az oldaladra! ?

Anikó kerékpárgondok miatt időfutam helyett a montizást választotta. Aztán a térkép viccelte meg, és jött némi bicajtologatás a bozótosban, majd jó néhány kerítés és létramászás. De nem adta fel, így sikerült egy nagyon szép kört mennie a megpróbáltatások ellenére!

Fotó: Anikó Bányai / Strava

Ezen a héten se hagyjátok, hogy bármi kedvetek szegje – bringázzatok! Jövő hétre is gyűjtögetünk tőletek érdekességeket, szóval nyomjátok! Használjátok a #flowcycle hashtaget a szövegben, hogy könnyebben megtaláljuk a kincseket! ? Várunk a Flowcycle Strava csoportjába Téged is!

Címlapfotó: Cseh Németh Zoltán és László HUMFIT dr. Kormosói / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet